Libnet.ro
UNICEF

13:30

Kovesi si Iohannis, prima intalnire dupa revocare

Antena3 Antena3,
Kovesi si Iohannis, prima intalnire dupa revocare

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis si Laura Codruta Kovesi s-ar putea intalni pentru prima oara de la revocarea sefei DNA. Cei doi sunt invitati la Ambasada Frantei. in plin scandal, inainte ca. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis si Laura Codruta Kovesi, prima intalnire dupa revocare: Unde vor sta fata in fata presedintele si fosta sefa a DNA (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi se vor intalni, sambata, pentru prima oara dupa revocarea acesteia de la conducerea Directiei Nationale Anticoruptie. Seful.

Klaus Iohannis si Laura Codruta Kovesi, prima intalnire dupa revocare

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis si Laura Codruta Kovesi s-ar putea intalni pentru prima oara de la revocarea sefei DNA. Cei doi sunt invitati la Ambasada Frantei. in plin scandal, inainte ca.

Iohannis, prima iesire dupa revocarea lui Kovesi: Am respectat suprem Constitutia

Klaus Iohannis a avut o prima reactie publica, dupa ce a semnat decretul de revocare a lui Kovesi.

CSM decide unde isi va continua activitatea Laura Codruta Kovesi: Fosta sefa a DNA, prima intalnire cu Tudorel Toader de dupa revocare

Zi importanta pentru Laura Codruta Kovesi dupa ce a fost revocata de la sefia DNA. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii va decide miercuri unde isi va continua activitatea de procuror,.

Tudorel Toader se spala pe maini. Prima REACTIE dupa raportul Comisiei de la Venetia: Parlamentul este cel care a dezbatut si adoptat forma actuala a legilor justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a oferit, sambata, prima reactiedupa publicarea opiniei preliminare a Comisiei de la Venetia privind controversatele modificari aduse legilor justitiei. Oficialul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )