Libnet.ro
UNICEF

10:30

Kovesi, primele declaratii dupa decizia CCR: Fara independenta procurorilor, munca noastra devine imposibila / Presiunileau crescut din cauza condamnarilor

Hotnews Hotnews,
 Kovesi, primele declaratii dupa decizia CCR: Fara independenta procurorilor, munca noastra devine imposibila / Presiunileau crescut din cauza condamnarilor

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, are o prima reactie, pentru cotidianul The New York Times, dupa decizia CCR, care a stabilit ca presedintele trebuie sa emita decret de revocare a sa din functie, spunand ca presiunile asupra institutiei pe care o conduce s-au amplificat. continuă pe Hotnews

Kovesi, primele declaratii dupa decizia CCR: Fara independenta procurorilor, munca noastra devine imposibila / Presiunile au crescut din cauza condamnarilor

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, are o prima reactie, pentru cotidianul The New York Times, dupa decizia CCR, care a stabilit ca presedintele trebuie sa emita decret de revocare a sa din functie, spunand ca presiunile asupra institutiei pe care o conduce s-au amplificat.

Sefa DNA, prima reactie dupa decizia CCR! Interviu EXPLOZIV pentru presa americana: Daca independenta procurorilor dispare, activitatea noastra devine imposibila

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a avut prima reactie dupa decizia decizia CCR care il obliga pe Iohannis sa o demita! Aceasta a raspuns intrebarilor jurnalistilor prestigioasei publicatii.

Basescu: Decizia CCR care face din ministrul Justitiei un sef al presedintelui Romniei este inacceptabila. Daca mine devine Dancila ministrul Justitiei?

Traian Basescu sustine ca decizia CCR privind revocarea procurorilor sefi este inacceptabila, iar legea trebuie modificata astfel incat sa se revina la dubla cheie in numirea si revocarea la acest nivel. Nu se poate sa fie lasata pe mana unui om politic numirea si revocarea procurorilor. Pentru ca acel om politic este sub controlul partidului. Azi e tudorel Toader ministrul Justitiei, dar daca maine devine Dancila ministrul Justitiei? , a spus Basescu.

Primele declaratii in SCANDALUL MOMENTULUI: De ce s-au despartit, de fapt, Bianca Dragusanu si Victor Slav

Bianca Dragusanu si Victor Slav au facut primele declaratii si au confirmat ca au ales sa mearga pe cai separate, dar au precizat ca raman in relatii bune. insa, au lasat motivele despartirii lor.

Ce a facut Laura Cosoi in primele zile dupa nastere

Laura Cosoi a devenit pentru prima data mama saptamana trecuta, aducand pe lume o fetita. Iata cum s-au derulat primele zile de dupa nastere pentru cunoscuta vedeta.

Basescu, despre decizia CCR privind revocarea lui Kovesi: Face din ministrul Justitiei un sef al presedintelui. Inacceptabil! (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, la congresul extraordinar al PMP, ca decizia Curtii Constitutionale privind revocarea lui Kovesi face din ministrul Justitiei un sef al presedintelui tarii, fapt.

Basescu, atac la adresa Guvernului: Decizia CCR care face din ministrul Justitiei un sef al Presedintelui este inacceptabila. Daca Dancila devine maine ministrul Justitiei?

Traian Basescu a sustinut sambata, la Congresul extraordinar al formatiunii, ca decizia Curtii Constitutionale privind revocarea sefei DNA Laura Codruta Kovesi face din ministrul Justitiei un sef al.

Basescu: Decizia CCR care face din ministrul Justitiei un sef al presedintelui este inacceptabila. Daca Dancila devine maine ministrul Justitiei?

Fostul presedinte Traian Basescu a sustinut sambata, la Congresul extraordinar al formatiunii, ca decizia Curtii Constitutionale privind revocarea sefei DNA Laura Codruta Kovesi face din ministrul Justitiei un sef al presedintelui, iar acest lucru este inacceptabil. El spune ca numirea unui procuror nu poate fi lasata in mana unui om politic si se intreaba cum ar fi daca premierul Viorica Dancila ar deveni manie ministrul Justitiei.

Traian Basescu: Decizia CCR, inacceptabila

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat ieri ca este inacceptabila decizia Curtii Constitutionale a Romaniei care face din ministrul Justitiei un sef al presedintelui Romaniei si ca ar trebui prin legi sa se restabileasca cheia dubla la numirea procurorilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2514 seconds )