Libnet.ro
UNICEF

01:05

Kremlin Cup: Daria Kasatkina, victorie muncita cu Lesia Tsurenko (Programul optimilor)

Hotnews Hotnews,
 Kremlin Cup: Daria Kasatkina, victorie muncita cu Lesia Tsurenko (Programul optimilor)

Daria Kasatkina si Lesia Tsurenko au oferit o partida antrenanta in turul intai de la Kremlin Cup, cu multe break-uri. in cele din urma, favorita numarul sase s-a impus greu, in doua seturi, scor 6-4, 7-61). Romania a ramas fara doua dintre reprezentantele ei dupa ce Mihaela Buzarnescu si Irina Begu au fost invinse. Pe tabloul principal de la Moscova se mai afla si Simona Halep, ramane insa de vazut daca liderul mondial va putea juca in meciul cu Anastasia Pavlyuchenkova. continuă pe Hotnews

Simona Halep, despre participarea sa la Kremlin Cup: Am venit la Moscova pentru a ma testa daca sunt apta sa joc la Singapore

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, care va incheia pentru al doilea an consecutiv in postura de lider al clasamentului WTA, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa sustinuta la Moscova ca a venit la Kremlin Cup pentru a se testa sa vada daca e capabila sa joace la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Kremlin Cup: are palmares zdrobitor in fata ei

Simona Halep va intra direct in turul al doilea la Kremlin Cup, turneu de categorie Premier care se desfasoara la Moscova. Simona Halep va juca in turul al doilea impotriva rusoaicei Anastasia Pavlyuchenkova,.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Kremlin Cup: are palmares zdrobitor in fata ei

Simona Halep va intra direct in turul al doilea la Kremlin Cup, turneu de categorie Premier care se desfasoara la Moscova.

Tragere la sorti Kremlin Cup: Simona Halep si-a aflat adversarele de la Moscova

Astazi a avut loc tragerea la sorti a turneului Kremlin Cup, de la Moscova. Pe tabloul principal sunt Simona Halep, Mihaela Buzarnescu si Irina Begu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )