Libnet.ro
UNICEF

22:15

Kremlin: Vladimir Putin este gata sa ramana la putere din cauza instabilitatii din lume si a coronavirusului

Hotnews Hotnews,
 Kremlin: Vladimir Putin este gata sa ramana la putere din cauza instabilitatii din lume si a coronavirusului

Presedintele rus Vladimir Putin a validat revizuirea constitutionala ce ii permite teoretic sa ramana la putere pana in 2036, in contextul instabilitatii din lume, a coronavirusului si amenintarilor impotriva Rusiei, a anuntat joi Kremlinul. continuă pe Hotnews

Vladimir Putin, la un pas sa detina puterea pe viata in Rusia. Legea care tocmai a fost votata la Moscova

Parlamentul rus a aprobat o lege prin care Vladimir Putin va fi la putere inca 12 ani dupa ce i se termina mandatul, adica anul 2024. Duma de Stat a votat amendamente la Constitutie, care au trecut cu 383 de voturi la 0 si 43 de abtineri. Manipulare cinica Pe 22 aprilie se asteapta un .

Rusia: Duma de Stat aproba modificarile constitutionale care i-ar permite lui Vladimir Putin sa ramana presedinte pana in 2036

Duma de Stat, camera inferioara a Parlamentului rus, a aprobat miercuri un proiect de modificare a Constitutiei care i-ar putea permite presedintelui Vladimir Putin sa obtina noi mandate dupa anul 2024, cand expira cel actual.

Vladimir Putin ar putea ramane la conducerea Rusiei si dupa 2024. Eforturile legislative depuse de clasa politicarusa pentru a face acest lucru posibil

Rusia Unita, partidul din care provine Vladimir Putin, a initiat un proiect de lege menit sa ii ofere presedintelui rus posibilitatea de a ocupa aceasta functie pentru a treia oara, relateaza The.

Deputatii rusi au adoptat in a doua lectura reforma constitutionala a lui Vladimir Putin

Duma de Stat a adoptat in a doua lectura reforma constitutionala dorita de presedintele rus Vladimir Putin, potrivit careia se aduc importante modificari sistemului politic, garantiile socio-economice, cat si.

Vladimir Putin deschide calea catre un nou mandat de presedinte, daca cetatenii sustin acest lucru

Vladimir Putin a deschis calea unui nou mandat de presedinte, afirmand ca o decizie in acest sens trebuie luata de Curtea Constitutionala, dupa adoptarea vastei sale reforme constitutionale, scrie AFP.

AGENTIILE DE PRESA: Sustinatorii loiali ai Kremlinului, incantati de un Putin pentru totdeauna la putere

Sustinatorii loiali ai Kremlinului isi clamau satisfactia miercuri, dupa o noua lovitura de teatru a lui Vladimir Putin, care si-a deschis calea ramanerii la putere pana in 2036 - un puci in opinia opozantilor, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )