Libnet.ro
UNICEF

16:30

KREMLINUL DESPRE SCANDALUL POLITIC DIN AUSTRIA: Rusia nu are nimic a face

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KREMLINUL DESPRE SCANDALUL POLITIC DIN AUSTRIA: Rusia nu are nimic a face

Rusia nu are nimic a face cu scandalul politic din Austria, unde difuzarea unei inregistrari video compromitatoare a liderului nationalist Heinz-Christian Strache a aruncat in aer coalitia aflata la putere, a dezmintit astazi Kremlinul, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

KREMLINUL DESPRE SCANDALUL POLITIC DIN AUSTRIA: Rusia nu are nimic a face

Rusia nu are nimic a face cu scandalul politic din Austria, unde difuzarea unei inregistrari video compromitatoare a liderului nationalist Heinz-Christian Strache a aruncat in aer coalitia aflata la putere, a dezmintit luni Kremlinul, relateaza AFP.

DMITRI PESKOV: Rusia nu are nimic a face cu scandalul politic din Austria

Rusia nu are nimic a face cu scandalul politic din Austria, unde difuzarea unei inregistrari video compromitatoare a liderului nationalist Heinz-Christian Strache a aruncat in aer coalitia aflata la putere, a dezmintit astazi Kremlinul, relateaza AFP.

Kremlin a negat orice implicare in scandalul Partidului vicecancelarului demisionar Strache

Kremlinul a spus luni ca Rusia nu fost implicata in niciun fel in scandalul politic din Austria, dupa ce vicecancelarul tarii a aparut intr-o inregistrare video oferind unei presupuse nepoate a unui oligarh rus contracte publice in schimbul unui ajutor financiar pentru formatiunea sa de extrema-dreapta, Partidul Libertatii, FPOe, relateaza Reuters. De asemenea, potrivit The Moscow Times, chiar oligarhul rus Igor Makarov a negat ca ar avea vreo nepoata.

Scandal politic in Austria. Toti ministrii de extrema dreapta demisioneaza din guvern

Toti ministri din Partidul Libertatii, de extrema dreapta, si-au prezentat luni seara demisiile din guvernul de coalitie din Austria, dupa ce cancelarul conservator Sebastian Kurz i-a propus, cu putin timp in.

Dragnea, despre scandalul crucilor acoperite cu saci: Sunt chestiuni cu o simbolistica foarte mare si aici trebuie foarte multa cumpatare

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, dupa incidentul din Valea Uzului, unde crucile romanilor au fost acoperite cu saci negri de gunoi, ca institutiile statului trebuie sa stabileasca cu exactitate granita dintre Bacau si Harghita.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )