Libnet.ro
UNICEF

05:15

Lagarde (FMI): Razboiul comercial dintre SUA, China si UE va afecta cresterea economiei mondiale

Adevărul Adevărul,
Lagarde (FMI): Razboiul comercial dintre SUA, China si UE va afecta cresterea economiei mondiale

Christine Lagarde, sefa Fondului Monetar International, i-a avertizat pe liderii G20 grupul tarilor bogate si al principalelor economii emergente) ca recenta escaladare a tensiunilor comerciale intre SUA, China si UE va afecta semnificativ cresterea economiei mondiale, transmit DPA, Kyodo si Reuters. continuă pe Adevărul

Razboiul comercial ar putea reduce cresterea economiei mondiale

Fondul Monetar International i-a avertizat pe liderii G20 grupul tarilor bogate si al principalelor economii emergente) ca recenta escaladare a tensiunilor comerciale intre SUA, China si UE va afecta semnificativ cresterea economiei mondiale, transmit DPA, Kyodo si Reuters.

Cine castiga din razboiul economic SUA - China

Conflictul de ordin comercial dintre SUA si China are deja efecte la nivel global, iar expertii constata ca peisajul comertului mondial a inceput sa se schimbe, Beijingul investind de noua ori mai mult in.

Continua razboiul declaratiilor dintre liderii europeni si Donald Trump. Merkel: Europa nu se mai poate baza pe superputerea Statelor Unite

Cancelarul german Angela Merkel a avertizat europenii sa nu se mai bazeze pe superputerea Statelor Unite, continuand schimbul dur de replici dintre presedintele american Donald Trump si liderii europeni care a.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2523 seconds )