Libnet.ro
UNICEF

11:00

Laptopul care te transforma in vedeta de videochat e perfect pentru 2021

Playtech Playtech,
Laptopul care te transforma in vedeta de videochat e perfect pentru 2021

Printre gadgeturile futuriste dezvaluite la CES 2021, s-a strecurat si un laptop care iese in evidenta prin mai multe particularitati perfecte pentru telemunca si o viata guvernata de. continuă pe Playtech

Fructul perfect pentru iarna, cu beneficii nestiute pana acum. De ce nu-l consumam mai des?

Unul din fructele pe care nu multi romani il consuma este extrem de benefic in sezonul rece. De ce ar trebui sa-l mananci mai des si care sunt lucrurile nestiute despre el? Cum il poti adauga in meniul tau? Fructul benefic in sezonul rece Sezonul rece trebuie sa ne inarmeze cu o mai mare atentie .

FLORIN CITU: Pentru 2021 vom veni cu o lege a salarizarii care sa elimine din inechitati

Guvernul analizeaza, in vederea elaborarii proiectului de buget pentru 2021, situatia sporurilor acordate in sectorul public pentru a vedea care dintre ele se justifica, a declarat, joi, premierul Florin Citu, care a informat, totodata, ca se are in vedere modificarea Legii salarizarii pentru a elimina inechitatile din sistemul public.

OMS, anunt socant pentru 2021. Ce se va intampla cu omenirea, in ciuda vaccinului

Desi toata lumea astepta iesirea pe piata a injectiei care sa ne protejeze de covid-19, OMS face un anunt socant pentru 2021. Iata ce se va intampla cu omenirea, in ciuda vaccinului care este deja valabil in multe dintre tari. OMS, despre 2021 si vaccinul anti-covid-19 in ciuda vaccinului anti-covid-19, OMS Organizatia Mondiala a Sanatatii) .

VIDEO Robotul care iti pune masa si iti aduce berea rece, e perfect pentru romani

In loc sa investesti in becuri inteligente si o serie stufoasa de gadgeturi pentru o casa mai desteapta, Samsung iti propune un robot care iti duce confortul caminului la un alt.

Noua taxa care va aparea in Romania in 2021. Ministrul Mediului a facut anuntul azi

O noua taxa va aparea in Romania in 2021. Din pacate, ministrul Mediului a facut anuntul azi. Pentru ce ar putea baga romanii din nou mana in buzunar, cititi in randurile de mai jos. O noua taxa are putea aparea in Romania. Ar fi cea mai urata taxa de catre romani Guvernul ameninta cu o .

EXCLUSIV Cat de mult au crescut preturile in Romania si care sunt perspectivele pentru 2021

Preturile de consum au crescut in medie, cu 2,1% la finalul anului trecut, comparativ cu sfarsitul lui 2019, la majoritatea produselor si serviciilor analizate de Institutul National de Statistica INS). De.

Netflix a anuntat lansarile de filme pentru 2021 Cele mai asteptate titluri

Platforma Netflix, marea castigatoare a anului cinematografic 2020 marcat de pandemie, a anuntat marti lista cu lansarile sale programate pentru 2021, care contine nu mai putin de 70 de lungmetraje si numeroase vedete, relateaza AFP si Barrons, potrivit Agerpres.

Bugetul pentru 2021 se lasa asteptat

Proiectul de buget al noului guvern se naste greu. Potrivit premierului Florin Citu, documentul va f.

Rezolutiile de beauty pentru 2021

La fiecare inceput de an ne setam rezolutii noi si parca reincepem de la zero totul. Adaugam o multi.

DOCUMENT Ordonanta de Urgenta care deblocheaza infiintarea centrelor de vaccinare pentru etapa a doua, dupa disputa Boc-Voiculescu, pe agenda sedintei de Guvern de astazi

Ordonanta de Urgenta care clarifica cine va finanta operationalizarea si cheltuielile curente ale centrelor de vaccinare, precum si cum va fi recrutat si platit personalul medical implicat in procesul de vaccinare impotriva COVID-19, act normativ care ar urma sa deblocheze infiintarea centrelor de vaccinare pentru a doua etapa a campaniei de vaccinare, dupa disputa Emil Boc - Vlad Voiculescu din ultimele zile, se afla pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de astazi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )