Libnet.ro
UNICEF

21:00

Larisa Oprea, mesaj transant pentru fostul sot. Pierzi tot!

Playtech Playtech,
Larisa Oprea, mesaj transant pentru fostul sot. Pierzi tot!

Scandalul dintre Alin Oprea si fosta sotie nu s-a terminat inca. Cei doi inca isi mai arunca sageti otravite. De data aceasta, Larisa Oprea este cea care l-a atacat pe Alin Oprea, printr-un mesaj cu dedicatie pe Instagram. Larisa Oprea, mesaj transant pentru fostul sot Larisa Oprea a iesit la rampa si a transmis un . continuă pe Playtech

Andreea Balan cere custodia totala a fetitelor. Ce a declarat George Burcea, fostul sot al vedetei, la Ferma (VIDEO)

Aflat pe platourile de filmare ale reality show-ului Ferma de la Pro TV, George Burcea, fostul sot al artistei Andreea Balan, a facut o serie de dezvaluiri despre relatia tensionata pe care inca o are cu c.

Antonia, mesaj subtil pentru Alexia Eram? Ia de aici, catea!

Conflictul zvonit in spatiul monden si in mediul online dintre Antonia si Alexia Eram prinde contur dupa ultima afirmatia a cantaretei. Ce se intampla intre cele doua vedete despre care lumea stia ca se inteleg de minune? Conflictul voalat dintre Antonia si Alexia Eram continua Se pare ca sicanele dintre Antonia si Alexia Eram sunt .

Cine a fost fostul sot al Portiei de Rossi, actuala nevasta a lui Ellen DeGeneres?

Din 2008, este sotia credincioasa a vedetei TV Ellen DeGeneres. Cu toate acestea, australianca Portia de Rossi este faimoasa pentru faptul ca a mai fost casatorita o data, dar cu un barbat.

Procurorii elvetieni cer inchisoare cu executare pentru fostul secretar general al FIFA si pentru presedintele clubului PSG

Parchetul elvetian a cerut inchisoare cu executare pentru Jerome Valcke, fost secretar general al FIFA, si Nasser Al-Khelaifi, presedintele beIN Media si al clubului PSG, judecati intr-un proces privind atribuirea drepturilor TV pentru Cupele Mondiale din 2026 si 2030, informeaza AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )