Libnet.ro
UNICEF

01:05

Laura Codruta Kovesi, audiata la iCCJ

Adevărul Adevărul,
Laura Codruta Kovesi, audiata la iCCJ

Laura Codruta Kovesi a intrat la audieri, la inalta Curte de Casatie si Justitie. Fosta sefa a DNA nu a facut nicio declaratie inainte de audieri. Este vorba de un dosar in careInspectia Judiciara a contestat respingerea de catre CSM a abaterii disciplinare legate de desemnarea unei judecatoare pentru exercitarea unui control la DNA. continuă pe Adevărul

VIDEO Laura Codruta Kovesi, audiata la iCCJ:CSM a stabilit ca nu am comis nicio abatere disciplinara

Laura Codruta Kovesi a intrat la audieri, la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ). Fosta sefa a DNA nu a facut nicio declaratie inainte de audieri. Este vorba de un dosar in careInspectia Judiciara a contestat respingerea de catre CSM a abaterii disciplinare legate de desemnarea unei judecatoare pentru exercitarea unui control la DNA. La iesirea de la audieri, Kovesi a respins acuzatiile aduse de Inspectia Judiciara.

Laura Codruta Kovesi, audiata la iCCJ

Laura Codruta Kovesi, candidata pentru functia de procuror-sef european, a intrat la audieri, la inalta Curte de Casatie si Justitie. Fosta sefa a DNA nu a facut nicio declaratie inainte de audieri, .

Laura Codruta Kovesi, audiata la Curtea Suprema: Inspectia Judiciara cere sanctionarea fostei sefe a DNA

Laura Codruta Kovesi a ajuns luni dimineata la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ)pentru o plangere pe o actiune disciplinara in urma unui raport facut de cei de la Inspectia Judiciara,.

Laura Codruta Kovesi, audiata la Curtea Suprema: Inspectia Judiciara cere sanctionarea fostei sefe a DNA (VIDEO)

UPDATE:La iesirea de la inalta Curte, Laura Codruta Kovesi a declarat ca actiunea Inspectiei Judiciare este total netemeinica. CSM a stabilit ca nu am comis nicio abatere disciplinara.

Gafa uriasa facuta de Laura Codruta Kovesi in plangerea de la CEDO

Gafa uriasa facuta de Laura Codruta Kovesi in plangerea de la CEDO privind revocarea sa. Agentul guvernamental de la CEDO spuna ca pe cererea depusa pe 28 decembrie de Kovesi a fost una prematur.

KOVESI, LA ICCJ: CSM a stabilit ca nu am comis nicio abatere disciplinara

Fostul procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, s-a prezentat, astazi, la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), unde s-a judecat contestatia Inspectiei Judiciare la una dintre actiunile disciplinare formulate si respinse de Consiliul Superior al Magistraturii.

Lucian Bolcas, reactie dupa afirmatiile Laurei Codruta Kovesi: E jignitor pentru acesti oameni!

Laura Codruta Kovesi, fosta sefa anticoruptie, a fost astazi la inalta Curte. A iesit facand acuzatii grava la adresa Inspectiei Judiciare, despre care spune ca face o actiune total nemernica si, ma.

Kovesi, la iCCJ: Este ciudat cum am reusit sa le fac pe toate in ultimul an

Laura Codruta Kovesi a fost luni audiata la ICCJ, in dosarul in care e acuzata de abateri disciplinare. Procesul a inceput dupa ce Inspectia Judiciara i-a contestat un ordin dat pe vremea cand conducea DNA. Fosta sefa a DNA a mers la inalta Curte pentru a-si apara punctul de vedere in dosarul deschis pe numele [] .

Kovesi, la iCCJ: Acel tip de control era prevazut in regulamentul de ordine interioara / Nu sunt un om perfect, dar niciodata nu am incalcat legea

Laura Codruta Kovesi a declarat, luni, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a fost audiata intr-un proces in care Inspectia Judiciara contesta un ordin prin care fosta sefa a DNA a desemnat-o pe consiliera sa, judecatoarea Dana Titian, sa efectueze un control la DNA Suceava si DNA Iasi, ca acuzatia este extrem de neclara si ca nu o sa gasiti in ordinul respectiv faptul ca eu am dispus un control asupra procurorilor. Aceasta a subliniat ca acel tip de control era prevazut in regulamentul de ordine interioara si ca nu este un om perfect, insa nu a incalcat niciodata legea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )