Libnet.ro
UNICEF

07:15

Laura Codruta Kovesi cere revocarea procurorului DNA Eugen Stoina care, baut fiind, a provocat un accident rutier

Hotnews Hotnews,
 Laura Codruta Kovesi cere revocarea procurorului DNA Eugen Stoina care, baut fiind, a provocat un accident rutier

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a cerut, joi seara, aviz din partea Consiliului Superior al Magistraturiii CSM) pentru revocarea din functie a procurorului DNA Eugen Stoina care, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, a provocat un accident de circulatie in Capitala, potrivit news. ro. In urma evenimentului, nicio persoana nu a fost spitalizata, iar procurorul se afla in concediu de odihna. continuă pe Hotnews

Laura Codruta Kovesi, chemata din nou in instanta

Razboiul dintre sefa DNA si procurorul revocat Mihaela Moraru Iorga continua cu documente explozive. Potrivit jurnalistilor de la Lumea Justitiei, Iorga o da din nou in judecata pe Laura Codruta Kovesi, cere.

Gura de oxigen neasteptata pentru Laura Codruta Kovesi

Romania este un exemplu in regiune in ceea ce priveste combaterea coruptiei, iar unul din scopurile parteneriatului dintre tara noastra si Statele Unite ale Americii este sa se.

EXPLOZIV! Un procuror DNA a condus BEAT si a provocat un ACCIDENT! Cum a reactionat Kovesi

Laura Codruta Kovesi, procurorul-sef al DNA, a trimis sectiei de procurori a CSM solicitarea de aviz pentru revocarea din functia a procurorului Eugean Stoina care, aflat sub influenta bauturilor alcoolice a.

Procuror DNA, revocat din functie dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier. Ce au aflat politistii

Laura Codruta Kovesi a cerut joi seara revocarea unui procuror din Directia Nationala Anticoruptie, dupa ce acesta a fost implicat intr-un accident rutier si a fost gasit in stare de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )