Libnet.ro
UNICEF

01:05

Laura Codruta Kovesi a depus o noua cerere de recuzare a procurorului Adina Florea, care instrumenteaza dosarul sau

Hotnews Hotnews,
 Laura Codruta Kovesi a depus o noua cerere de recuzare a procurorului Adina Florea, care instrumenteaza dosarul sau

Laura Codruta Kovesi a formulat o noua cerere de recuzare pe numele Adinei Florea, procurorul de la Sectia de anchetare a magistratilor care instrumenteaza dosarul fostei sefe DNA. Aceasta este a doua cerere, dupa ce prima a fost respinsa saptamana trecuta de seful Sectiei, Gheorghe Stan. continuă pe Hotnews

Laura Codruta Kovesi a depus o noua cerere de recuzare a procurorului care o ancheteaza, Adina Florea

Laura Codruta Kovesi a inaintat luni o noua cerere de recuzare pe numele Adinei Florea, procurorul care instrumenteaza dosarul fostei sefe DNA. Aceasta este a doua cerere de recuzare, dupa ce prima a fost respinsa vineri de seful Sectiei de investigare a magistratilor, Gheorghe Stan.

Laura Codruta Kovesi a depus o noua cerere de recuzare a Adinei Florea

Laura Codrta Kovezi a depus, luni, o noua cerere de recuzare a procurorului Adina Florea, cea care instrumenteaza dosarul in care Kovesi este urmarita penal, potrivit Antena 3. Fosta sefa DNA a precizat ca.

Laura Codruta Kovesi a cerut recuzarea Adinei Florea pentru ca nu este impartiala: Acuzatiile la adresa mea, simple fabulatii/ Sunt hartuita de 2 ani/ Voi continua cu candidatura pentru Parchetul European (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi a anuntat la finalul audierii de la Parchetul General ca a depus doua cereri privind recuzarae procurorului de caz Adina Florea si a sefului sectie speciale, procurorul Gheorghe Stan, pe.

Laura Codruta Kovesi a cerut recuzarea Adinei Florea pentru ca nu este impartiala: Acuzatiile la adresa mea, simple fabulatii / Sunt hartuita de 2 ani / Voi continua cu candidatura pentru Parchetul European (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi a anuntat la finalul audierii de la Parchetul General ca a depus doua cereri privind recuzarae procurorului de caz Adina Florea si a sefului sectie speciale, procurorul Gheorghe Stan, pe.

Laura Codruta Kovesi pleaca din tara

Laura Codruta Kovesi pleaca din tara, vineri, la scurt timp dupa ce a fost audiata la Parchetul General. Kovesi pleaca la Bruxelles cu unBlue Air, la ora16.

Laura Codruta Kovesi, dupa audierea la Parchetul General: Am calitatea de suspect. Am cerut recuzarea procurorilor

Update:Laura Codruta Kovesi a fost audiata, vineri, la Parchetul General. Fosta sefa a DNA a declarat ca acerut recuzarea procurorilor. Mi s-a adus la cunostinta invinuirea si calitatea de.

Gelu Diaconu: Ca cetatean a carui viata a fost distrusa de DNA, va spun cu mana pe inima ca ce face PSD acum cu Laura Codruta Kovesi este o mizerie

Gelu Diaconu, fostul sef al ANAF demis in 2016 de premierul Ciolos dupa ce DNA i-a instrumentat un dosar de coruptie invalidat ulterior de instanta, califica dosarul in care Laura Codruta Kovesi e suspect drept o mizerie, un abuz de putere si un fals.

Societatea Timisoara, solidara cu Laura Codruta Kovesi: Se creeaza impresia ca in Romania orice e posibil, un semnal grav dat partenerilor europeni

Societatea Timisoara a trimis vineri un mesaj de sustinere pentru fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi. Suntem convinsi ca societatea civila se va mobiliza, spun reprezentantii societatii.

in timp ce ALDE din Romania o ataca pe Laura Codruta Kovesi, ALDE european ii ia apararea

Presedintele Aliantei Liberalilor si Democratilor ALDE) din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, si-a exprimat sustinerea, in scris, pentru candidatura Laurei Codruta Kovesi la functia de procuror-sef.

Laura Codruta Kovesi nu este eligibila pentru pozitia de procuror sef European. Chris Terhes: Nu are grad profesional de PICCJ

Neavand grad profesional de PICCJ, ci doar de Parchet de pe langa tribunal, Laura Codrutta Kovesi nu este eligibila sa treaca de procedura de selectie pentru pozitia de Procuror Sef European, potrivit lui Chris Te.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2266 seconds )