Libnet.ro
UNICEF

00:07

Laura Codruta Kovesi, dosar penal, dupa o plangere a unui om de afaceri

Antena3 Antena3,
Laura Codruta Kovesi, dosar penal, dupa o plangere a unui om de afaceri

Plangerea unui om de afaceri catre parchet impotriva Laurei Codruta Kovesi, lui Florian Coldea si George Maior a ajuns obiectul unei cercetari penale prealabile, iar Sectia Parchetelor Militare a intocmit un. continuă pe Antena3

Prins la volan fara permis, realizatorul TVR Ionut Cristache risca dosar penal dupa ce a fugit de Politie. Cum se apara jurnalistul

Ionut Cristache, realizatorul Romania 9 de la TVR 1, risca dosar penal dupa ce a fost prins la volan desi avea permisul suspendat. Jurnalistul a fost oprit de politie pentru ca se afla pe un sens interzis. Se pare insa ca ar fi refuzat sa opreasca la semnalul agentilor si si-a continuat drumul. Ar fi oprit abia la bariera de la TVR. Moderatorul a confirmat ca s-a urcat la volan fara permis, insa neaga ca a fugit si ca are dosar penal.

Procurorii militari au deschis un DOSAR PENAL dupa interventia Jandarmeriei la protestul din Piata Victoriei

Interventia Jandarmeriei de la protestul din Piata Victoriei este anchetata de procurorii militari. Ministerul Public a anuntat, sambata, printr-un comunicat de presa, ca procurorii de la Parchetul Militar au de.

Dosar penal pentru imprastierea pestei porcine africane in Ialomita. Prefectul Gigi Petre: O femeie a transportat un animal bolnv din Giurgeni la Bucu

Pesta porcina face ravagii in judetul Ialomita si da batai de cap autoritatilor. Primul dosar penal privind raspandirea bolii a fost inregistrat la Inspectoratul de Politie Judetean. Prefectul Gigi Petre spune ca se fac verificari privind modul in care un animal din Giurgeni, unde a fost declarat primul focar, a ajuns la Bucu.

Dosar penal pentru imprastierea pestei porcine africane in Ialomita. Prefectul Gigi Petre: O femeie a transportat un animal bolnav din Giurgeni la Bucu

Pesta porcina face ravagii in judetul Ialomita si da batai de cap autoritatilor. Primul dosar penal privind raspandirea bolii a fost inregistrat la Inspectoratul de Politie Judetean. Prefectul Gigi Petre spune ca se fac verificari privind modul in care un animal din Giurgeni, unde a fost declarat primul focar, a ajuns la Bucu.

PICCJ: Dosar penal deschis cu privire la modul de interventie al jandarmilor si violentele din Piata Victoriei

Procurorii militari s-au sesizat din oficiu si au deschis dosar penal cu privire la modul de interventie al jandarmilor si incidentele petrecute la manifestatia de vineri seara din Piata Victoriei, a informat, sambata, Parchetul General.

Un dosar penal pentru ULTRAJ a fost deschis la Parchetul Tribunalului Bucuresti dupa agresarea a doi jandarmi si furtul unui pistol la protestul de vineri seara

Un dosar de ultraj a fost deschis in urma incidentelor din Piata Victoriei. Parchetul Tribunalului Bucuresti a inceput urmarirea penala intr-un dosar in care se fac cercetari cu privire la infractiunea de.

Decizie de ultima ora! Dosar penal pentru ultraj si sustragerea unei arme dupa incidentele din Piata Victoriei

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti PTB) a anuntat, sambata, ca, in urma evenimentelor produse in Piata Victoriei vineri seara, se efectueaza urmarirea penala intr-un dosar avand ca obiect.

Politistul care cerea mita pentru fiecare dosar penal care ii trecea prin mana nu va face inchisoare

Sefului postului de Politie din localitatea galateana Fartanesti, ajuns in boxa acuzatilor dupa ce mai multi localnici l-au reclamat pentru ca le ceruse bani ca sa faca uitate dosarele penale pe care le instrumenta pe numele acestora.

Parchetul Bucuresti si Politia Capitalei au deschis un dosar penal pentru agresarea a doi jandarmi, furtul unei arme si tulburarea ordinii publice

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti anunta ca efectueaza urmarirea penala intr- un dosar avand ca obiect infractiunile de ultraj agresiune asupra a doi lucratori de jandarmerie), nerespectarea regimului armelor si munitiilor sustragerea unei arme) si tulburarea ordinii si linistii publice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )