Libnet.ro
UNICEF

08:30

Laura Codruta Kovesi nu mai pleaca la Sibiu. Ce functie va ocupa la Ministerul Public

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Laura Codruta Kovesi nu mai pleaca la Sibiu. Ce functie va ocupa la Ministerul Public

Procurorul general Augustin Lazar a delegat-o pe Laura Codruta Kovesi in functia de procuror la Serviciul de indrumare si control din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, informeaza PICCJ. continuă pe Wall-Street Ro

Laura Codruta Kovesi va fi procuror la DIICOT Sibiu

Sectia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis in urma cu doar cateva momente ca Laura Codruta Kovesi isi va continua activitatea ca procuror la Sibiu, adica acolo unde a activat inainte de.

Laura Codruta Kovesi se ntoarce la DIICOT Sibiu

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi se intoarce la DIICOT Sibiu, a decis miercuri sectia de procurori a CSM. Kovesi a lucrat la DIICOT Sibiu inainte sa fie numita procuror general al Romaniei si apoi procuror-sef al DNA.

Care e procedura de numire a unui procuror sef DNA dupa ce Laura Codruta Kovesi a fost revocata din functie

Dupa ce sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a fost revocata din functie de presedintele Klaus Iohannis, seful statului va avea dreptul sa refuze o singura data propunerea ministrului Justitiei pentru functia de procuror-sef DNA. Asta daca modificarile legii nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor intra in vigoare. in prezent, interimatul e asigurat deprocurorul Marius Iacob.

CSM: Laura Codruta Kovesi se intoarce ca procuror la DIICOT Sibiu

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al MAgistraturii a decis miercuri ca Laura Codruta Kovesi sa se intoarca la DIICOT Sibiu, ca procuror. Stire in curs de actualizare .

Surse judiciare: Ce functie va avea Laura Codruta Kovesi

Fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, ar putea prelua functia de consilier al procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, dupa cum sustin surse judiciare convergente, citate de Sursa Zilei. Laura.

Laura Codruta Kovesi: incepand de azi nu voi mai lucra in DNA. Propunerea de revocare nu a intrunit conditiile prevazute de lege (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi a sustinut luni o decratie de presa dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnar decretul de revocare a sa din functie. Mandatul meu inceteaza incepand de astazi. Am fost proc.

Laura Codruta Kovesi, declaratii de ULTIM MOMENT dupa ce a fost REVOCATA din functie, de catre presedintele Iohannis

Laura Codruta Kovesi face declaratii la scurt timp dupa cea fost revocata din functie de catre presedintele Klaus Iohannis. Declaratiile vor avea loc la ora 12. 00, la sediul DNA. Anuntul revocarii.

Laura Codruta Kovesi, MESAJ PENTRU ROMANI la plecarea de la DNA: Coruptia poate fi invinsa. Nu abandonati! (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi a transmis, luni, dupa ce presedintele Iohannis a semnat revocarea sa din functie, un mesaj important pentru romani. Am un mesaj deopotriva pentru procurori si pentru societate.

Prima reactie a sefei DNA dupa ce a fost demisa de Iohannis. Laura Codruta Kovesi, declaratii la ora 12.00

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, va sustine astazi o declaratie de presa, de la ora 12. 00, dupa ce, in aceasta dimineata, a fost revocata din functie de presedintele Klaus Iohannis, ca urmare a deciziei CCR.

De ce a fost delegata Laura Codruta Kovesi la Parchetul General

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi a fost delegata, miercuri, de catre procurorul general Augustin Lazar, in functia de procuror la Serviciul de indrumare si control din cadrul Parchetului de pe langa.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )