Libnet.ro
UNICEF

07:46

Laura Codruta Kovesi va primi daune morale de la jurnalistii Antenei 3

România Liberă România Liberă,
Laura Codruta Kovesi va primi daune morale de la jurnalistii Antenei 3

Lovitura de teatru in cazul conflictului juridic dintre sefa DNA si trei jurnalisti ai postului Ante. continuă pe România Liberă

Laura Codruta Kovesi, va primi suma de 300.000 lei cu titlu de daune morale

Curtea de Apel Ploiesti a decis, marti, ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, va primi suma de 300. 000 lei cu titlu de daune morale, in solidar, de la jurnalistii Mihai Gadea, Bianca Nae si Mugur Ciuvica.

Laura Codruta Kovesi a castigat procesul cu jurnalistii Antena 3. Ce daune trebuie sa plateasca acestia

Procurorul-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, a castiga procesul intentat postului de televiziune Antena 3 si mai multor angajati si colaboratori ai acestuia. Magistratii Curtii de Apel Ploiesti au.

Doar Romania TV mai difuzeaza interviul cu Sebastian Ghita / La Antena 3, subiectul sunt despagubirile de 300.000 de euro pentru Laura Codruta Kovesi / In studio a fost adus un borcan pentru donatii / Gadea: Saru' mana faraoanca, ne cerem scuze

Romania TV a ramas singurul post TV care mai difuzeaza, marti seara, a patra parte din interviul pe care Ion Cristoiu l-a realizat cu Sebastian Ghita, Antena 3 preferand in schimb sa discute despre listele negre de la Bruxelles, modul in care a fost arestat Sarkozy, fara camere de televizat, dar, in special, despre despagubirile de 300. 000 de euro pentru sefa DNA, Laura Codruta Kovesi.

Doar Romania TV a difuzat, de la ora 21,00, interviul cu Sebastian Ghita / La Antena 3, s-au dezbatut despagubirile de 300.000 de lei pentru Laura Codruta Kovesi / In studio a fost adus un borcan pentru donatii / Gadea: Saru' mana faraoanca, ne cerem scu

Romania TV a ramas singurul post TV care a difuzat marti seara, de la ora 21,00, a patra parte din interviul pe care Ion Cristoiu l-a realizat cu Sebastian Ghita, Antena 3 preferand in schimb sa discute despre listele negre de la Bruxelles, modul in care a fost arestat Sarkozy, fara camere de televizat, dar, in special, despre despagubirile de 300. 000 de lei pentru sefa DNA, Laura Codruta Kovesi.

Curtea de Apel Ploiesti, asteptata sa se pronunte astazi in procesul dintre Laura Codruta Kovesi si Antena 3

Judecatorii Curtii de Apel Ploiesti sunt asteptati sa sepronunte, marti, in procesul intentat de procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, postului de televiziune Antena 3 si mai multor angajati si colaboratori ai acestuia, potrivit news. ro.

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, audiata pentru abaterile disciplinare

Saptamana decisiva pentru soarta Laurei Codruta Kovesi. Peste trei zile, sefa DNA va fi audiata pentru abaterile disciplinare semnalate de Inspectia Judiciara si ar putea fi sanctionata de CSM. Sefa DNA.

Curtea de Apel Ploiesti: Gadea, Ciuvica si Antena 3 trebuie sa-i plateasca lui Kovesi daune morale de 300.000 de lei

Curtea de Apel Ploiesti a decis, marti, ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, va primi suma de 300. 000 lei cu titlu de daune morale, in solidar, de la paratii Mihai Gadea, Bianca Grigore, Mugur Ciuvica si SC Antena 3, potrivit Agerpres.

UPDATE Curtea de Apel Ploiesti: Gadea, Ciuvica si Antena 3 trebuie sa-i plateasca lui Kovesi daune morale de 300.000 de lei. Sefa DNA trebuie sa primeasca si scuze publice

Curtea de Apel Ploiesti a decis, marti, ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, va primi suma de 300. 000 lei cu titlu de daune morale, in solidar, de la paratii Mihai Gadea, Bianca Grigore, Mugur Ciuvica si SC Antena 3, potrivit Agerpres. Decizia nu este definitiva. 11 E absolut socant, a declarat Mihai Gadea intr-o interventie telefonica la Antena 3. Vom merge la instantele superioare si la CEDO, a adaugat Gadea.

Sebastian Ghita: Codruta Kovesi minte cum respira. Ce au facut cu mine, falsificand probe, e o crima

Sebastian Ghita o acuza pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi ca minte cum respira, sustinand ca nu sunt reale datele prezentate de aceasta in spatiul public, potrivit carora institutia pe care o conduce.

Sebastian Ghita: Codruta Kovesi minte cum respira. Ce au facut cu mine, falsificand probe, e o crima (VIDEO)

Sebastian Ghita o acuza pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi ca minte cum respira, sustinand ca nu sunt reale datele prezentate de aceasta in spatiul public, potrivit carora institutia pe care o conduce.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3418 seconds )