Libnet.ro
UNICEF

19:30

Laura Cosoi, insarcinata pentru a doua oara!? Burtica suspecta a dat-o de gol... (FOTO)

B1 B1,
Laura Cosoi, insarcinata pentru a doua oara!? Burtica suspecta a dat-o de gol... (FOTO)

Laura Cosoi a creat valva pe scena publica, dupa ce a fost pozata cu o burtica suspecta in timp ce se afla in costum de baie pe plajele superbe din Maldive, relateaza cancan. ro. Prin urmare, cativa fani. continuă pe B1

Laura Cosoi, iNSARCINATA din nou? Actrita a dat chiar ea VESTEA BOMBA, dupa ce a publicat o poza care a creat ISTERIE printre fani (FOTO)

O fotografie cu Laura Cosoi a starnit un val de controverse printre fanii frumoasei artiste. in varsta de 37 de ani, ea se afla intr-o vacanta in Maldive si s-a afisat intr-un costum de baie negru, iar.

Iohannis o respinge pe Adina Florea pentru a doua oara la sefia DNA: Nu exista dovada ca Florea nu a colaborat cu Securitatea

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis ministrului Justitiei, Tudorel Toader, o scrisoare in care il anunta ca respinge pentru a doua oara numirea Adinei Florea la sefia DNA.

Laura Cosoi, IMAGINI INCENDIARE in costum de baie! Actrita a facut furori pe plajele din Maldive, la opt luni dupa ce a nascut (FOTO)

Laura Cosoi si sotul ei, impreuna cu micuta Rita, au plecat intr-o vacanta de vis si se relaxeaza departe de gerul din Romania. La opt luni dupa ce a nascut, vedeta a postat pe Instagram imagini din Maldi.

Klaus Iohannis o respinge a doua oara pe Adina Florea, propusa de Tudorel Toader la sefia DNA

Presedintele Iohannis a respins-o miercuri pentru a doua oara pe Adina Florea, propusa de Tudorel Toader la sefia DNA, potrivit unui comunicat transmis de Administratia Prezidentiala. Motivul respingerii este lipsa dovezii de la CNSAS ca Adina Florea.

Vnzarile anuale de masini au scazut n China pentru prima oara n ultimii 20 de ani

Vanzarile de masini au inregistrat prima crestere anuala din ultimele doua decenii in China, cea mai mare piata auto mondiala, informeaza BBC. Astfel, s-au vandut 22,7 milioane de masini noi, cu 6% mai putine decat in 2017. in 2005 se vindeu sub 4 milioane de masini, iar in 2008, ia putin de 7 milioane,.

Luxoft Holding Inc, cumparat pentru doua miliarde dolari

Furnizorul de servicii de IT si consultanta DXC Technology Co a anuntat, astazi, ca va prelua furnizorului de servicii de dezvoltare software si solutii IT Luxoft Holding Inc, companie prezenta si pe piata din Romania, pentru o suma de aproximativ doua miliarde de dolari, in ideea de a a-si extinde oferta digitala in sectoarele financiar si auto, informeaza Reuters.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )