Libnet.ro
UNICEF

21:00

Laura Vicol, avocata Alinei Bica, achitata definitiv de nalta Curte

Hotnews Hotnews,
 Laura Vicol, avocata Alinei Bica, achitata definitiv de nalta Curte

Avocata Alinei Bica, Laura Vicol, a fost achitata definitiv de inalta Curte de Casatie si Justitie intr-un dosar in care a fost trimisa in judecata de DNA pentru favorizarea faptuitorului, complicitate la exercitare fara drept a unei profesii sau activitati, fals in inscrisuri sub semnatura privata. continuă pe Hotnews

Laura Vicol, avocata Alinei Bica, achitata definitiv de nalta Curtea

Avocata Alinei Bica, Laura Vicol, a fost achitata definitiv de inalta Curte de Casatie si Justitie intr-un dosar in care a fost trimisa in judecata de DNA pentru favorizarea faptuitorului, complicitate la exercitare fara drept a unei profesii sau activitati, fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Avocata Alinei Bica, Laura Vicol, ACHITATA. Decizia este DEFINITIVA

Avocata Alinei Bica, Laura Vicol, a fost achitata definitiv, marti, de ICCJ. Avocata a fost trimisa in judecata intr-un dosar privind favorizarea infractorului, complicitate la exercitare fara drept a unei.

Avocata Alinei Bica,Laura Vicol, achitata definitiv de magistratii Curtii Supreme

Curtea Suprema a decis achitarea avocatei Laura Vicol in dosarul in care fusese acuzata de favorizarea faptuitorului, complicitate la exercitarea fara drept a unei profesii si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Avocata Laura Vicol, achitata definitiv

Laura Vicol a fost achitata definitiv. Avocata a primit vestea in direct. Aflata la emisiunea lui Victor Ciutacu, Laura Vicol a aflat in direct ca a fost achitata definitiv in dosarul de coruptie in care a fo.

Avocata Laura Vicol, achitata definitiv de Instanta suprema

Avocata Laura Vicol a fost achitata definitiv de inalta Curte de Casatie si Justitie intr-un dosar in care a fost trimisa in judecata de DNA pentru favorizarea faptuitorului, complicitate la exercitare fara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )