Libnet.ro
UNICEF

16:16

Laurentiu Rebega, trimis in judecata de DNA: Europarlamentarul este acuzat de spalare de bani

B1 B1,
Laurentiu Rebega, trimis in judecata de DNA: Europarlamentarul este acuzat de spalare de bani

Europarlamentarul Laurentiu Rebega, candidat din partea Pro Romania pentru un nou mandat in Parlamentul European, a fost trimis in judecata, fiind acuzat de spalare de bani, potrivit unui comunicat de presa al. continuă pe B1

Europarlamentarul Laurentiu Rebega, trimis in judecata de DNA pentru frauda cu fonduri europene

Europarlamentarul Laurentiu Rebega, la data faptelor vicepresedinte al Consiliului Judetean Prahova, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, intr-un dosar in care este acuzat, printre altele, de instigare la frauda cu fonduri europene si spalare de bani, a transmis, joi, DNA.

Europarlamentarul Laurentiu Rebega, trimis in judecata pentru frauda cu fonduri UE

Europarlamentarul Laurentiu Rebega, membru Pro Romania, a fost trimis in judecata de DNA pentru fapte comise in perioada in care era vicepresedinte al CJ Prahova, pentru instigare la folosirea cu rea-credinta de documente false pentru obtinerea pe nedrept de fonduri europene.

Europarlamentarul Laurentiu Rebega, trimis in judecata intr-un dosar de coruptie

Europarlamentarul Laurentiu Rebega, vicepresedinte Pro Romania si membru in Grupul Conservatorilor si Reformistilor Europeni, a fost trimis joi in judecataintr-un dosar de coruptie. Alaturi de Rebega.

Europarlamentarul Laurentiu Rebega (Pro Romania), trimis in judecata de DNA pentru instigare la frauda cu fonduri europene si spalare de bani

Europarlamentarul Laurentiu Rebega, vicepresedinte al partidului lui Victor Ponta, Pro Romania, a fost trimis in judecata, joi, de procurorii DNA, pentru fapte de coruptie savarsite in perioada in care era vicepresedinte al Consiliului judetean Prahova si controla activitatea mai multor firme cu profil agricol. El este acuzat, printre altele, de instigare la frauda cu fonduri europene si spalare de bani.

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )