Libnet.ro
UNICEF

08:15

Lazar, despre OUG pe justitie: Vom sesiza institutiile care au abilitatea de a ataca ordonanta la Curtea Constitutionala

Hotnews Hotnews,
 Lazar, despre OUG pe justitie: Vom sesiza institutiile care au abilitatea de a ataca ordonanta la Curtea Constitutionala

Procurorul general, Augustin Lazar, a anuntat vineri la RFI ca luni va face demersurile de contestare la Curtea Constitutionala a ordonantei care modifica legile justitiei si care a scos astazi in strada sute de magistrati, in Bucuresti si in mai multe orase din tara. De asemenea, acesta a spus ca saptamana viitoare va transa saptamana viitoare cine are competente in dosarul Tel Drum, DNA sau sectia speciala recent infiintata de PSD-ALDE, la care a ajuns astazi o copie a dosarului Tel Drum. continuă pe Hotnews

Procurorul general intervine in cazul ordonantei lui Tudorel Toader: Vom sesiza institutiile care au abilitatea de a sesiza Curtea Constitutionala

Procurorul general, Augustin Lazar, a anuntat ca va sesiza institutiile abilitate sa conteste la Curtea Constitutionala ordonanta de urgenta prin care au fost modificate legile justitiei. Suntem.

LAZAR, DESPRE OUG PE LEGILE JUSTITIEI: Modificarile pot conduce la aparitia unui blocaj institutional

Procurorul general, Augustin Lazar, a trimis, astazi seara, un punct de vedere cu privire la modificarile aduse, prin OUG, legilor justitiei si isi exprima ingrijorarea fata de blocajul institutional al Ministerului Public ce ar putea fi generat de recentele modificari ale legilor justitiei. in plus, Lazar sustine ca unele dintre prevederi sunt neconstitutionale.

Tariceanu, despre OUG pe justitie: Nu cred ca se poate pune problema ca afecteaza statul de drept sau independenta magistratilor in vreun fel

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa la Oradea, ca noua OUG pe justitie nu afecteaza statul de drept sau independenta magistratilor in vreun fel si a sustinut ca ordonanta intareste independenta Sectiei pentru achetarea magistratilor.

Comisia Europeana urmareste cu mare ngrijorare modificarile facute de guvern prin OUG n justitie: Vom cere explicatii din partea Executivului romn

Comisia Europeana urmareste cu mare ingrijorare noile modificari operate de Guvern prin ordonanta de urgenta in domeniul justitiei, care par a fi in contradictie cu recomandarile din Mecanismul de Cooperare si Verificare al Bruxelles-ului, a declarat, miercuri, pentru Hotnews, un purtator de cuvant al executivului comunitar.

Ce crede Liviu Dragnea despre OUG pe Justitie anuntata de Tudorel Toader

Liviu Dragnea, presedintele PSD, sustine ca Ordonanta de Urgenta care modifica Legile justitiei era necesara si trebuia data de catre Guvern, potrivit stiripesurse. ro. Eu cred ca OUG a respectat.

Orban: Saptamana viitoare vom sesiza Comisia de la Venetia in privinta OUG pe legile justitiei

PNL va sesiza saptamana viitoare Comisia de la Venetia in privinta OUG pe legile justitiei, a anuntat, joi, liderul PNL, Ludovic Orban, precizand ca liberalii au cerut si Avocatului Poporului sa ridice exceptie de neconstitutionalitate.

LAZAR, DESPRE DOSARUL TEL DRUM: Probabil saptamana viitoare vom avea o solutie

Procurorul general, Augustin Lazar, spune ca probabil saptamana viitoare va exista o solutie referitoare la cine are competenta de a instrumenta dosarul Tel Drum, DNA sau Sectia Speciala de Investigare a Infractiunilor din Justitie.

Comisia Europeana, reactie dupa OUG-urile pe Justitie: Vom cere explicatii Guvernului roman

Comisia Europeana reactioneaza dupa cele doua ordonante de urgenta ale Guvernului Dancila care modifica legile Justitiei. Comisia Europeana urmareste cu multa preocupare ultimele evenimente din.

Comisia Europeana CRITICA DUR noua OUG pe Justitie: Vom solicita explicatii Guvernului Dancila

Comisia Europeana critica Ordonanta de Urgenta data de Guvernul Dancila, marti seara, pentru modificarea Legilor Justitiei. Christian Wigant, purtator de cuvant al Comisiei Europene, a declarat pentru.

USR, despre OUG pe legile justitiei: Vor sa puna mana pe absolut tot ce inseamna justitie in aceasta tara

Uniunea Salvati Romania USR) a criticat marti seara ordonanta de urgenta care modifica Legile Justitiei adoptata de Guvern, spunand ca PSD-ALDE doresc sa puna mana pe absolut tot ce inseamna justitie in aceasta tara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )