Libnet.ro
UNICEF

13:30

Legea manualului scolar a fost declarata neconstitutionala. PSD a gresit camerele parlamentului, cnd a votat legea

Hotnews Hotnews,
 Legea manualului scolar a fost declarata neconstitutionala. PSD a gresit camerele parlamentului, cnd a votat legea

Legea manualului scolar este neconstitutionala, in ansamblul sau, a decis astazi cu unanimitate de voturi Curtea Constitutionala a Romaniei. Curtea a constatat ca Legea manualului scolar, fiind adoptata cu majoritatea absoluta . ), incalca procedura constitutionala de adoptare a legilor ordinare, se arata intr-un comunicat de presa. CCR spune ca gresita calificare a legii a determinat inversarea rolului celor doua Camere ale Parlamentului, astfel ca legea criticata incalca si dispozitiile art. 75 din Constitutie, potrivit carora, in materia reglementata, Camera decizionala este Camera Deputatilor. Legea manualului declarata acum neconstitutionala a fost initiata de Guvernul Tudose cand Liviu Pop era ministru al Educatiei. continuă pe Hotnews

Legea manualului scolar, neconstitutionala! PSD a gresit camerele Parlamentului...

Judecatorii Curtii Constitutionale au decis cu unanimitate de voturi ca legea manualului scolar este neconstitutionala in ansamblul sau. Proiectul, initiat de Guvernul Tudose cand Liviu Pop era ministru.

CCR: Legea de infiintare a Fondului Suveran de Investitii este neconstitutionala

Legea de infiintare a Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii FSDI) a fost declarata neconstitutionala de Curtea Constitutionala a Romaniei CCR), care a admis sesizarile de neconstitutionalitate depuse de USR, PNL, PMP si presedintele Klaus Iohannis, transmite Agerpres.

Curtea Constitutionala admite sesizarea PNL si USR pe tema legii manualului scolar

Curtea Constitutionala a Romaniei a admis miercuri sesizarea PNL si USR privind neconstitutionalitatea Legii manualului scolar, au declarat pentru AGERPRES surse din CCR. Semnatarii sesizarii au sustinut ca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )