Libnet.ro
UNICEF

23:30

Legea offshore, un proiect controversat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Legea offshore, un proiect controversat

PSD si ALDE au anuntat ca au ajuns la un acord privind proiectul legii ce stabileste modul de explorare si exploatare in perimetrele offshore din Marea Neagra. Conform declaratiei liderului social-democratilor din Camera Deputatilor, Daniel Suciu, partenerii de coalitie au stabilit ca 50% din cantitatea de gaze naturale ce va fi extrasa din Marea Neagra sa fie tranzactionata pe bursa din tara noastra si ca investitia facuta de companiile din domeniu in segmentul upstream sa beneficieze de o deducere de maximum 30% din impozitul pe venitul suplimentar. continuă pe Ziarul Bursa

PSD si ALDE au batut palma in privinta gazelor din Marea Neagra. Cum va arata Legea offshore

Soarta gazelor romanesti din Marea Neagra a fost decisa. PSD si ALDE au cazut de acord in privinta modificarilor la Legea offshore. Liderul deputatilor PSD, Daniel Suciu, a anuntat ca, in urma sedintei.

PSD si ALDE s-au pus de acord pe legea offshore

PSD si ALDE au ajuns la un consens in privinta modificarilor la legea offshore, liderul deputatilor PSD Daniel Suciu precizand ca, in urma sedintei din coalitie, s-a decis ca 50% din productia de gaz di.

Cine trebuie sa prezinte cifrele pe Legea Offshore: cei care si dau cu parerea la TV sau Ministerul Finantelor?

Seful PSD Liviu Dragnea a spus miercuri, insistand pe idee, ca Legea Offshore trebuie discutata pe cifre, acuzandu-i pe cei care isi dau cu parerea ca nu au facut niciun calcul. Din pacate, foarte multi dintre cei care si-au dat cu parerea la TV sau pe holuri nu au facut niciun fel de calcul, a afirmat seful PSD. Ceea ce nu spune Dragnea e ca nu comentatorii de la TV trebuie sa prezinte cifrele care stau la baza Legii Offshore, ci Ministerul Finantelor. in ciuda solicitarilor insistente ale grupurilor parlamentare, cu exceptia PSD, Ministerul Finantelor nu a venit cu niciun studiu serios care sa fundamenteze o varianta sau alta a legii.

Dragnea, despre Legea offshore: E obligatoriu ca saptamana viitoare sa intre in Comisii. La noi nu a ajuns un argument serios ca prevederile sa fie modificate

Liderul PSD, Liviu Dragnea spune ca Legea offshore va intra in Comisii pana saptamana viitoare, dar nu exista niciun argument ca prevederile din acest act normativ sa fie modificate. Declaratia sa vine in contextul in care, de doua saptamani, negocierile bat pasul pe loc.

Dragnea, despre legea offshore: Pentru saptamana viitoare nu mai vad niciun motiv sa nu intre in comisie legea respectiva

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca sunt toate sansele ca legea offshore sa intre pe ordinea de zi de saptamana viitoare a comisiilor pentru industrii, buget si.

Ma intereseaza ca legea offshore sa fie in folosul natiunii

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat astazi ca legea offshore trebuie sa fie in folosul poporului si nu e de acord sa se faca negocieri cu investitorii.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )