Libnet.ro
UNICEF

12:01

Legea parteneriatului public-privat, modificata astazi de Guvern

Adevărul Adevărul,
Legea parteneriatului public-privat, modificata astazi de Guvern

Noi reglementari privind parteneriatul public-privat au fost adoptate astazi de Guvern, printr-o ordonanta de urgenta, menita sa creasca implicarea mediului de afaceri in proiecte de infrastructura publica, concomitent cu protejarea intereselor parteneriatului public privat si asigurarea finantarii. continuă pe Adevărul

Legea parteneriatului public-privat, modificata de Guvern

Noi reglementari privind parteneriatul public-privat au fost adoptate astazi de Guvern, printr-o ordonanta de urgenta, Executivul sustinand ca modificarea este menita sa creasca implicarea mediului de afaceri in proiecte de infrastructura publica, concomitent cu protejarea intereselor parteneriatului public privat si asigurarea finantarii, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Guvernul a modificat legea parteneriatului public-privat: Se introduce conceptul Value for Money

Guvernul a aprobat joi printr-o ordonanta de urgenta noi reglementari privind parteneriatul public-privat. Potrivit unui comunicat al Guvernului, se introduce conceptul Value for Money valoare pentru bani), conform bunelor practici de la nivel international, si care reflecta diferentierea in estimarea costurilor pe intreaga durata a proiectului, ajustata cu valoarea riscurilor, in scenariile realizarii prin metoda traditionala achizitie publica) si prin parteneriat public-privat.

ştiri din Economie

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )