Libnet.ro
UNICEF

19:45

LEGEA PENSIILOR 2018. Mesaj de ultima ora despre LEGEA PENSIILOR

Antena3 Antena3,
LEGEA PENSIILOR 2018. Mesaj de ultima ora despre LEGEA PENSIILOR

LEGEA PENSIILOR 2018Nu exista niciun motiv ca noua Lege a pensiilor sa fie atacata la Curtea Constitutionala, intrucat printre cei care au lucrat la proiect se numara si profesori universitari de drept. continuă pe Antena3

Legea Pensiilor 2018: Schimbarile majore au fost anuntate oficial si intra in vigoare in curand

In urma cu cateva zile, am detaliat pentru prima oara un proiect referitor la legea pensiilor 2018. Acum, a ajuns online in forma finala, iar Dragnea vrea sa intre in vigoare inainte de finele anului. Spre surprinderea celor care nu sunt pensionari, in Romania exista o problema majora cu cei care isi asigura traiul din [].

Boala TERIBILA de care suferea ! E puternic afectata: Amanunte de ultima ora despre indragita vedeta

Indragita vedeta a povestit despre perioada grea din timpul sarcinii, timp in care s-a ingrasat mai mult decat si-ar fi propus, iar acest lucru i-a afectat starea de spirit.

TARICEANU, anunt de ULTIMA ORA despre CANDIDATURA la PREZIDENTIALE: N-as spune ca e lucru de care sa ma sperii

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu a declarat ca o candidatura la alegerile prezidentiale din 2019 nu ar fi un lucru care sa-l sperie, dar nici nu este, in acest moment, manat de o ambitie.

Melescanu, informatii de ULTIMA ORA despre romanul rapit in Burkina Faso: Se cer bani. Legal nu putem sa dam

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a declarat, marti, ca situatia romanului rapit in 2015 in Burkina Faso este una complicata. Oficialul de la Bucuresti spune ca rapitorii cer bani, iar legal.

Lia Olguta Vasilescu, anunt de ultima ora: Nicio pensie nu va scadea. 15 ani, durata minima de contributii

Lia Olguta Vasilescu a venit cu noi precizari despre noua lege a pensiei. Ministrul muncii a spus ca 15 ani este durata minima de contributii. Stire in curs de actualizare .

Legea pensiilor: cum crede PSD ca incurajeaza natalitatea

Legea pensiilor propusa de PSD aduce, intr-adevar, cateva clarificari in cadrul sistemului de pensii de stat, iar noile reglementari ar trebui sa contribuie la cresterea natalitatii. Pentru inceput, trebuie sa stii ca varsta maxima de pensionare este stabilita la 63 de ani pentru femei si la 65 de ani pentru barbati. Stagiul minim de cotizare este [].

Legea pensiilor. Ce se intampla cu Pilonul II de pensii

Legea pensiilor. Noua Lege a pensiilor nu prevede modificarea Pilonului II, insa 0,5% din comisionul incasat de firmele din acest sector va merge catre Casa Nationala de Pensii, a declarat, vineri, ministrul.

Liviu Dragnea si Olguta Vasilescu, intalnire de ultima ora la Parlament, pentru a discuta despre forma finala a legii pensiilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, discuta miercuri, la Parlament, despre forma finala a legii pensiilor, care ar urma sa fie prezentata joi. Dragnea spunea ca aceasta le.

Dragnea, despre legea Pensiilor: Vrem sa intram in forta cu Legea pensiilor in Parlament

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, liderul social-democratilor, a declarat ca proiectul noii Legi a pensiilor urmeaza sa fie depus in Parlament in luna septembrie, la inceputul sesiunii.

Legea pensiilor, publicata pe site-ul Ministerului Muncii

Ministerul Muncii a anuntat ca proiectul noii legi a pensiilor va fi pus in dezbatere publica pe site-ul institutiei astazi la ora 21:00, iar actul normativ va fii prezentat vineri la ora 12:00 de catre Lia Olguta Vasilescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )