Libnet.ro
UNICEF

13:30

Legea Pensiilor, anunt oficial facut de ministrul Marius Budai. Se va da si OUG, daca va fi nevoie

Playtech Playtech,
Legea Pensiilor, anunt oficial facut de ministrul Marius Budai. Se va da si OUG, daca va fi nevoie

Marius Budai a facut un nou anunt despre pensii. Ministrul Muncii a dorit sa asigure pensionarii ca se va intampla intocmai cum este scris in Legea Pensiilor. Marius Budai, nou anunt despre pensii: Se va intampla exact ce scrie acolo Marius Budai a dorit sa asigure pensionarii ca atata timp cat guvernarea ramane aceeasi, Legea . continuă pe Playtech

MARIUS BUDAI: Se va intampla ce scrie in Legea pensiilor

Ministrul Muncii si Solidaritatii Sociale, Marius Budai, crede ca Legea pensiilor va fi, iar, contestata la Curtea Constitutionala si, daca se va intampla acest lucru, va propune ca, partial, sa fie promulgata prin ordonanta de urgenta.

Marius Budai: Daca marti se da raport de adoptare pe legea pensiilor, e posibil ca miercuri sa se dea vot final in Camera

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat luni ca este posibil ca legea pensiilor sa fie votata miercuri de plenul Camerei Deputatilor, daca in cursul zilei de marti primeste raport de adoptare in comisia de.

Ministrul Muncii, Marius Budai: Punctul de pensii e de 1.100 de lei. in 2020 va fi de 1.775

Ministrul Muncii, Marius Budai, a vorbit la Sinteza Zilei despre Legea pensiilor, care a fost adoptata miercuri deCamera Deputatilor. Noua lege pune in acord prevederile vechi cu decizii recente.

Ministrul Muncii, Marius Budai: Punctul de pensie e de 1.100 de lei. in 2020 va fi de 1.775

Ministrul Muncii, Marius Budai, a vorbit la Sinteza Zilei despre Legea pensiilor, care a fost adoptata miercuri deCamera Deputatilor. Noua lege pune in acord prevederile vechi cu decizii recente.

MARIUS BUDAI: Vom continua implementarea Legii salarizarii

Legea salarizarii va continua sa fie implementata, indiferent de discutiile din spatiul public sau de dorintele unora sau altora, a declarat, astazi, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai, intr-o dezbatere de specialitate organizata de Comitetul Economic si Social European CESE).

Anunt de ultima ora despre pensii. Ce urmeaza sa se intample cu Legea pensiilor

Legea pensiilor va fi dezbatuta, marti, 25 iunie, in sedinta comuna a Comisiei juridice si pentru munca a Camerei Deputatilor. Este anuntul facut de Lia Olguta Vasilescu, sectretar al Biroului permanent al Camerei. Aceasta a precizat ca votul va fi dat miercuri, in plen. Lia Olguta Vasilescu: Legea pensiilor va intra miercuri la vot De .

Anunt de ultima ora despre pensii. Legea Pensiilor a primit avizul pozitiv in cadrul sedintei Camerei Deputatilor

Legea Pensiilor a primit avizul pozitiv in cadrul sedintei Camerei Deputatilor. Comisiile pentru munca si juridica ale Camerei Deputatilor au modificat articolele declarate.

Marius Budai, reactie privind situatia actuala a fetitei din Baia de Arama: Presedintele Iohannis nu m-a contactat

Marius Budai, ministrul Muncii a precizat ca presedintele Romaniei inca nu l-a contactat in problema stringenta a fetitei Sorina din Baia de Arama. Instanta va fi cea care se pronunta. Instanta poate.

SONDAJ E buna legea pensiilor, asa cum a fost votata miercuri in Parlament?

Deputatii au adoptat, miercuri, Legea pensiilor, cu un impact bugetar de peste 8 miliarde de lei doar pentru acest an, in pofida dezacordului parlamentarilor din opozitie. Acestia au avertizat ca legea e nesustenabila bugetar si ca e facuta doar sa stoarca voturi. Au existat si avertismente ca nu sunt transpuse in lege dispozitiile Curtii Constitutionale. Sondaj HotNews. ro: E buna legea pensiilor, asa cum a fost votata miercuri in Parlament?.

Legea Pensiilor, adoptata in Parlament. Punctul de pensie, majorat de la 1 septembrie 2019

Legea Pensiilor a fost adoptata in Parlamentul Romaniei, miercuri. Legea sistemului public de pensii a fost reexaminata ca urmare a deciziei de neconstitutionalitate a CCR. Opozitia nu a fost de acord la dezbaterile din plenul Camerei Deputatilor cu modul de reexaminare a legii sistemului de pensii. Legea Pensiilor a fost adoptata in Parlament Despre adoptarea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1932 seconds )