Libnet.ro
UNICEF

10:31

Legea pensiilor, in dezbatere la comisiile din Camera Deputatilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Legea pensiilor, in dezbatere la comisiile din Camera Deputatilor

Comisia pentru munca si protectie sociala din Camera Deputatilor urma sa dezbata, ieri, proiectul de lege privind sistemul public de pensii. Conform anuntului postat pe site-ul Camerei, membrii comisiei trebuie sa finalizeze astazi dezbaterea privind acest proiect de act normativ. continuă pe Ziarul Bursa

CAMERA DEPUTATILOR/ COMISIA PENTRU MUNCA: Proiectul legii sistemului unitar de pensii, aprobat

Comisia pentru munca a Camerei Deputatilor a aprobat, astazi, proiectul legii sistemului unitar de pensii, presedintele comisiei, Adrian Solomon, anuntand ca proiectul urmeaza sa intre in sedinta de miercuri a plenului Camerei Deputatilor.

Lia Olguta Vasilescu, despre legea pensiilor: Liberalii nu au votat acest proiect

Comisia pentru Munca din Camera Deputatilor a aprobat Legea Pensiilor, iar miercuri intra in dezbaterea plenului Camerei Deputatilor. Ministrul Lia Olguta Vasilescu a comentat acest subiect. Comisia pentru.

Victor Ponta, ATAC la adresa Guvernului cu privire la legea pensiilor: AU UITAT de persoanele cu dizabilitati

Legea pensiilor a trecut de Senat fara sa fie discutata, iar in proiect s-a uitat de persoanele cu dizabilitati, a declarat Victor Ponta, presedintele Pro Romania, in cadrul unei conferinte de pesa, de.

Lider sindical, despre Legea pensiilor: Sanctioneaza generatiile viitoare

Dumitru Costin, presedintele Blocului National Sindical, a declarat ca Legea pensiilor, in forma in care a fost votata de Comisia de munca a Camerei Deputatilor, sanctioneaza generatiile.

Lia Olguta Vasilescu: Nu este un proiect pentru amnistie. Legea pensiilor va intra in vigoare cu intarziere

Ministrul Lia Olguta Vasilescu a vorbit la Editie speciala de la Antena 3 despre faptul ca Legea pensiilor, care va intra in dezbaterea Camerei Deputatilor, va intra in vigoare cu intarziere, dupa ce.

Modificari importante aduse la legea Pensiilor. Romanii isi pot cumpara vechimea

Modificare importanta la Legea Pensiilor. Deputatii din Comisia de Munca au adoptat un amendament prin care romanii isi pot cumpara cel mult cinci ani de vechime pentru a putea iesi la pensie, daca nu.

Pensiile ar putea creste mai devreme. Cum se modifica legea pensiilor

Fostul premier Victor Ponta, liderul Partidului Pro Romania, sustine ca a convins parlamentarii sa majoreze punctul de pensie incepand cu 1 ianuarie 2019, in loc de septembrie 2019. De asemenea, el spune ca punctul de pensie se va majora direct la nivelul prevazut pentru anul 2021. Acestea ar fi cateva modificari la legea pensiilor, aprobate in Parlament.

Olguta Vasilescu, despre Legea Pensiilor: Opozitia nu doreste aplicarea legii din cauza impactului mare pe care il are

Fostul ministru al Muncii, Olguta Vasilescu, a declarat ca era nevoie de aproximativ 200 de miliarde de lei pentru ca Legea Pensiilor sa fie perfecta. Aceasta lege a reusit, prin formula de calcul pe care am.

Olguta Vasilescu, despre legea pensiilor: Opozitia nu doreste aplicarea legii din cauza impactului mare pe care il are

Fostul ministru al Muncii Olguta Vasilescu a vorbit, luni, despre legea pensiilor. Fostul ministru spune ca este posibil ca Opozitia sau presedintele Klaus Iohannis sa atace legeala CCR, pentru ca se.

Olguta Vasilescu, despre legea pensiilor: Opozitia nu doreste aplicarea legii din cauza impactului mare pe care l are

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu a declarat, luni, ca foarte probabil Opozitia sau presedintele Klaus Iohannis vor ataca legea pensiilor la CCR, deoarece se gandesc ca vor urma la guvernare si nu vor aplicarea legii din cauza impactului mare pe care il are, scrie Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )