Libnet.ro
UNICEF

13:00

Legea pensiilor a fost adoptata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Legea pensiilor a fost adoptata

Legea care prevede majorarea punctului de pensie si care ar trebui sa fie aplicata de la 1 septembrie a fost adoptata in Plenul Camerei Deputatilor. Au fost 197 voturi pentru, 70 abtineri, niciun vot impotriva. continuă pe Ziarul Bursa

Legea pensiilor a fost adoptata. Proiectul prevede, printre altele, marirea punctului de pensie de la 1 septembrie

UPDATE - Legea pensiilor a fost adoptata. Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, proiectul legii pensiilor, reexaminata ca urmare a deciziei Curtii Constitutionale, fiind inregistrate 197 voturi pentru, n.

VIDEO UPDATE Legea pensiilor a fost adoptata. Olguta Vasilescu: Sper din toata inima sa nu fie intoarsa de presedinte. Scandal in Parlament: Opozitia a acuzat majoritatea ca vrea sa stoarca voturi de la pensionari: Aceasta lege este o farsa

Legea pensiilor - al carei impact bugetar este de peste 8 miliarde de lei numai in acest an - a fost adoptata miercuri de Camera Deputatilor, in calitate de for decizional. Parlamentarii din Opozitie nu au fost de acord, la dezbaterile din plenul Camerei Deputatilor, cu modul de reexaminare a legii sistemului public de pensii. Deputatul USR Cristian Seidler a acuzat deputatii coalitiei de guvernare ca stoarcerea de voturi de la pensionari.

News Alert. Legea pensiilor a fost adoptata de Parlament

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, proiectul legii pensiilor, reexaminata ca urmare a deciziei .

Legea pensiilor a fost adoptata in Camera Deputatilor dupa o sedinta cu scantei: Proiectul are un impact bugetar de 33 miliarde de lei in urmatorii doi ani (VIDEO)

Camera Deputatilor a adoptat in sedinta de miecuri cu 197 de voturi si70 de abtineripentru proiectul legii pensiilor, initiat de Lia Olguta Vasilescu, dupa o sedinta extrem de tensionata cu.

Legea Pensiilor, adoptata in Parlament. Punctul de pensie, majorat de la 1 septembrie 2019

Legea Pensiilor a fost adoptata in Parlamentul Romaniei, miercuri. Legea sistemului public de pensii a fost reexaminata ca urmare a deciziei de neconstitutionalitate a CCR. Opozitia nu a fost de acord la dezbaterile din plenul Camerei Deputatilor cu modul de reexaminare a legii sistemului de pensii. Legea Pensiilor a fost adoptata in Parlament Despre adoptarea .

Legea pensiilor intra astazi la vot in Camera Deputatilor Ce prevede legea si care este impactul bugetar - 8,4 miliarde de lei numai in acest an

Legea pensiilor, care a fost respinsa de Senat, prima camera sesizata, intra miercuri la vot in Camera Deputatilor. Initiatorul legii, fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu, spunea ca in acest an legea pensiilor va avea un impact bugetar de 8,4 miliarde de lei, in 2020 de 24,8 miliarde de lei, in 2021 de 51 de miliarde de lei, iar in 2022 impactul bugetar va fi de 81 de miliarde de lei. Legea ar urma sa se aplice treptat din 1 septembrie, data de la care Guvernul PSD promite majorarea punctului de pensie.

SONDAJ E buna legea pensiilor, asa cum a fost votata miercuri in Parlament?

Deputatii au adoptat, miercuri, Legea pensiilor, cu un impact bugetar de peste 8 miliarde de lei doar pentru acest an, in pofida dezacordului parlamentarilor din opozitie. Acestia au avertizat ca legea e nesustenabila bugetar si ca e facuta doar sa stoarca voturi. Au existat si avertismente ca nu sunt transpuse in lege dispozitiile Curtii Constitutionale. Sondaj HotNews. ro: E buna legea pensiilor, asa cum a fost votata miercuri in Parlament?.

Legea pensiilor ajunge la votul final in Camera Deputatilor

Legea pensiilor ajunge la votul final in Camera Deputatilor. Comisia de munca a dat aviz favorabil proiectuluI de lege. Este vorba despre acelasi act normativ care a fost respins saptamana trecuta de Senat, pe.

Legea PENSIILOR, raport de adoptare in comisiile reunite din Parlament. Intra la vot final, in plenul Camerei Deputatilor

Legea pensiilor a primit, marti,raport de adoptare in comisiile Camerei Deputatilor. Legea a fost pusa in acord cu decizia CCR si urmeaza sa fie votata miercuri in plen, dupa cum anunta, luni, Lia.

Deputatii dezbat astazi Legea Pensiilor

Deputatii vor dezbate luni Legea Pensiilor, dupa ce aceasta a fost respinsa saptamana trecuta in Sen.

ştiri din Economie

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )