Libnet.ro
UNICEF

21:17

Legea pensiilor. Olguta Vasilescu, replica dura pentru Basescu

Antena3 Antena3,
Legea pensiilor. Olguta Vasilescu, replica dura pentru Basescu

Traian Basescu a lansat acuzatii dure referitor la legea pensiilor, exemplificand printr-un calcul cum a fost furat de ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. Olguta Vasilescua. continuă pe Antena3

Olguta Vasilescu, replica pentru unii care tot cauta cate ceva de criticat prin legea pensiilor si nu prea gasesc

Ministrul Muncii a tinut sa le dea o replica celor care sustin ca romanii sunt pacaliti cu noua Lege a pensiilor propusa de PSD. Lia Olguta Vasilescu a dat asigurari ca pensiile se vor dubla in timpul.

Traian Basescu, atac la Olguta Vasilescu: M-a furat

Traian Basescu a lansat acuzatii dure referitor la legea pensiilor, exemplificand printr-un calcul cum a fost furat de ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. Fostul presedinte a.

Legea pensiilor, un proiect controversat

Proiectul de lege a pensiilor aprobat, miercuri, in sedinta de Guvern si trimis catre Parlament spre dezbatere si vot nu este pe placul tuturor alesilor. Ministul Muncii si Justitiei Sociale, Olguta Vasilescu nu l-a convins pe fostul prim-ministru Victor Ponta, actual deputat in Parlament. Conform acestuia, proiectul aprobat de Guvern si prezentat de Olguta Vasilescu este cea mai ticaloasa minciuna. Declaratia a fost facuta de Victor Ponta intr-o conferinta de presa pe care liderul partidului Pro Romania a sustinut-o, ieri, la Tulcea.

Olguta Vasilescu: Pensiile se dubleaza in 2020, deci in mandatul nostru. Ce cuprinde noua lege a pensiilor

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a precizat sambata ca majorarile de pensii vor avea loc inca din anul 2020, adica in timpul mandatului PSD, nu din 2021, cand social-democratii nu vor mai fi la putere.

Olguta Vasilescu, despre dublarea punctului de pensie: cand se va aplica aceasta masura

Dublarea punctului de pensie se va face in interiorul mandatului PSD, din 2021 urmand sa intre noua formula si exista o crestere si din aplicarea acesteia, a scris vineri, pe pagina sa de Facebook, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu.

Olguta Vasilescu explica de ce au fost schimbati membrii CES. Societatea civila vrea sa conteste decizia

Dupa ce noaptea trecuta premierul Viorica Dancila a schimbat componenta Consiliului Economic si Social, Lia Olguta Vasilescu, cea care a facut aceasta propunere, a venit cu explicatii. In acelasi timp, societatea civila din CES vrea sa conteste.

O noua inregistrare cu Adrian Tutuianu. Ironii la adresa lui Manda si Olguta Vasilescu: Fie prostul cat de prost, mintea vine dupa post

O noua inregistrare cu Adrian Tutuianu a fost facuta publica de Romania Tv, in care acesta ii ironizeaza pe Claudiu Manda si Lia Olguta Vasilescu, in timp ce poveste despre discutiile din CEx. in.

Tutuianu: Olguta Vasilescu incepuse sa dea lectii. I-am spus ca face parte din ministrii care au senzatia ca daca s-au asezat pe un scaun sunt si ei mai destepti

O noua inregistrare cu Adrian Tutuianu a fost difuzata de Romania Tv, miercuri seara, liderul PSD Dambovita afirmand ca in discutiile din Comitetul Executiv al PSD a avut un schimb de replici cu Lia Olguta Vasilescu si cu Claudiu Manda.

Victor Ponta, reactie dura la legea pensiilor: Cea mai ticaloasa minciuna

Proiectul de lege privind cresterea pensiilor este cea mai ticaloasa minciuna, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, la Tulcea, presedintele Pro Romania, deputatul Victor Ponta. Proiectul propus de.

Ponta, despre Legea pensiilor: Asa cinism n-am mai intalnit

Proiectul de lege a pensiilor e cea mai ticaloasa minciuna, e de parere presedintele ProRomania, Victor Ponta. Fostul premier a declarat ca bugetul de stat nu permite cresterile de pensii prevazute in proiect.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )