Libnet.ro
UNICEF

22:30

Legea privind educatia sexuala ii supara pe elevi si studenti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Legea privind educatia sexuala ii supara pe elevi si studenti

Online, ofline sau mixt, invatamantul are in continuare problemele sale. Elevii si studentii sunt suparati pe o lege si ii cer presedintelui sa o retrimita in Parlament. continuă pe Ziarul Bursa

Tinerii ii solicita presedintelui Klaus Iohannis sa retrimita in Parlament Legea privind educatia sexuala

Consiliul National al Elevilor CNE), Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR) si Consiliul Tineretului din Romania CTR) isi exprima dezamagirea fata de decizia Curtii Constitutionale care spune ca actul normativ de modificare a Legii 2722004, care prevede faptul ca educatia sexuala este inlocuita de educatie sanitara, realizata doar cu acordul parintelui, se incadreaza in limitele constitutionalitatii. Astfel, tinerii cer presedintelui Klaus Iohannis sa trimita Parlamentului legea pentru reexaminare, conform news. ro.

Educatia sexuala: in Africa - da, in Romania - ba

Educatia sexuala, sanitara, inclusiv cea pentru prevenirea contractarii bolilor cu transmitere sexuala, va putea fi facuta in scoli doar daca parintii isi dau acceptul in acest sens. Elevii atrag atentia ca asta este o decizie iresponsabila a parlamentarilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )