Libnet.ro
UNICEF

12:01

Legea privind eliminarea pensiilor speciale va intra la votul deputatilor in 28 ianuarie Singurii care isi mentin privilegiile vor fi militarii si politistii

Hotnews Hotnews,
 Legea privind eliminarea pensiilor speciale va intra la votul deputatilor in 28 ianuarie Singurii care isi mentin privilegiile vor fi militarii si politistii

Legea privind eliminarea pensiilor speciale va intra la votul deputatilor in 28 ianuarie, a anuntat luni presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu. Comisia pentru munca a Camerei Deputatilor a dat raport favorabil in 17 decembrie pentru abrogarea pensiilor speciale. Singurii care isi mentin privilegiile sunt militarii si politistii. Magistratii isi pierd pensiile speciale, desi au de partea lor o decizie a Curtii Constitutionale care spune ca modificarea acestora este neconstitutionala. Cum a modificat Comisia de Munca din Camera Deputatilor proiectul de lege care abroga pensiile speciale . continuă pe Hotnews

Legea privind eliminarea pensiilor speciale va intra la votul deputatilor in 28 ianuarie. Care sunt categoriile vizate

Legea privind eliminarea pensiilor speciale va intra la votul deputatilor in 28 ianuarie, a anuntat luni presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu. Comisia pentru munca a Camerei Deputatilor a dat raport favorabil in 17 decembrie pentru abrogarea pensiilor speciale. Singurii care isi mentin privilegiile sunt militarii si politistii. Magistratii isi pierd pensiile speciale, desi au de partea lor o decizie a Curtii Constitutionale care spune ca modificarea acestora este neconstitutionala.

PSD anunta ca voteaza eliminarea pensiilor speciale

PSD a transmis, vineri, ca voteaza eliminarea pensiilor speciale si ca va cere convocarea unei sesuni extraordinare in acest sens. Cei de la PNL isi demonstreaza inca o data neseriozitatea: Daca voiau cu adevarat, le eliminau cand si-au angajat raspunderea, a transmis PSD care a afirmat ca, daca PNL va ataca la Curtea Constitutionala, vor trece la impozitarea pensiilor speciale, informeaza News. ro.

SONDAJ. Sunteti de acord cu eliminarea pensiilor speciale?

Razvan Dumitrescu a lansat, vineri, la Subiectiv - Fata in fata, urmatoarea intrebare: Sunteti de acord cu eliminarea pensiilor speciale? .

Marcel Ciolacu, val de ironii la adresa premierului pe tema pensiilor speciale: Sa speram ca, luat de valul amanarilor la Sf. Asteapta, Orban sa nu o proroge si pe aceasta

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, precizeaza ca social-democratii vor vota eliminarea pensiilor speciale, dar spera ca premierul Ludovic Orban, luat de valul amanarilor, sa nu proroge si masura aceasta.

Camera Deputatilor dezbate si voteaza proiectul PNL pentru desfiintarea pensiilor speciale in sesiune extraordinara. Orban: A intrat pe ordinea de zi (VIDEO)

Proiectul de lege propus de PNL pentru desfiintarea pensiilor speciale a intrat, luni, pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor, urmand ca acesta sa fie dezbatut si votat in timpul unei sesiuni.

Solutiile unui fost sef ANAF dupa parjolul PSD-ist: Taxe suplimentare, taierea pensiilor speciale si reducerea unor cheltuieli

Fostul sef al ANAF Gelu Diaconu a gasit 12 solutii economice care pot aduce mai multi bani la buget, printre care introducerea unor taxe suplimentare, reducerea unor cheltuieli si taierea pensiilor speciale.

Guvernul ia in calcul angajarea raspunderii pe desfiintarea pensiilor speciale pentru parlamentari

Premierul Ludovic Orban a declarat, intr-un interviu acordat HotNews. ro, ca guvernul analizeaza sa isi asume raspunderea si pe o lege de eliminare a pensiilor speciale pentru parlamentari.

Ministrul Muncii, anuntul momentului privind plata pensiilor

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a facut un anunt in urma cu putin timp privind plata pensiilor.

Orban sustine ca Guvernul ia in calcul angajarea raspunderii pe desfiintarea pensiilor speciale ale parlamentarilor

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul PNLia in calcul sa-si asume raspunderea in Parlament si pe eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. E posibila angajarea raspunderii si pe Se.

Iohannis linisteste electoratul USR si trimite la reexaminare legea privind consumul de droguri

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, Parlamentului, cererea de reexaminare a legii initiate care modifica Legea nr. 1432000 privind prevenirea si combaterea traficului si consumului ilicit de droguri si Legea nr. 1942011 privind combaterea operatiunilor cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, altele decat cele prevazute de acte normative in vigoare.

ştiri din Politica

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )