Libnet.ro
UNICEF

00:06

Legea privind plata trimestriala a dividendelor, in vigoare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Legea privind plata trimestriala a dividendelor, in vigoare

Legea nr. 163/2018 pentru completarea Legii contabilitatii 82/1991 a intrat in vigoare de ieri si va oferi asociatilor si actionarilor posibilitatea sa incaseze mai rapid dividendele platite de catre companii. continuă pe Ziarul Bursa

Legea care permite plata trimestriala a dividendelor a fost publicata n Monitorul Oficial

Incepand cu data de 15. 2018 societatile infiintate in baza Legii nr. 31/1990 pot sa distribuie trimestrial dividende ce provin din profitul exercitiului financiar in curs. Repartizarea profitului se inregistreaza in contabilitate pe destinatii, dupa aprobarea situatiilor financiare anuale. Repartizarea trimestriala a profitului catre actionari sau asociati se poate efectua optional, in cursul exercitiului financiar, in limita profitului contabil net realizat trimestrial, plus eventualele profituri reportate si sume retrase din rezerve disponibile in acest scop, din care se scad orice pierderi reportate si sume depuse in rezerve, se arata in document. Vezi aici documentul oficial.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind egalitatea de sanse intre femei si barbati

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de promulgare a Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 202/2002 privind egalitatea de sanse si de tratament intre femei si barbati. Presedintele.

Povestea nevazatorului umilit de Fisc pentru o datorie inexistenta. Cum i s-au pretins bani, desi legea il scuteste de la plata impozitului pe apartament

Un nevazator din Bucuresti duce un razboi surd cu autoritatile pentru un impozit de 1. 652 de lei, in conditiile in care, conform legii, avand gradul grav de handicap cu valabilitate permanenta, este scutit de plata acestor datorii. Mai mult decat atat, are si o hotarare definitiva a instantei care i-a dat dreptate ca datoriile invocate nu exista. Cu toate acestea s-a trezit cu poprire pe cont.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )