Libnet.ro
UNICEF

01:05

Legenda uriasei din Iasi, intre istorie si realitate. Ce ascunde statuia din judet?

Playtech Playtech,
Legenda uriasei din Iasi, intre istorie si realitate. Ce ascunde statuia din judet?

Cimitirul Eternitatea din Iasi are o statuie a unei uriase care a fascinat pe toata lumea. Ce spune legenda urbana si care a fost povestea fetei? Uriasa din Iasi, poveste tragica Pe o alee laturalnica se afla statuia uriasei care a facut curioase numeroase persoane. Aceasta isi ascunde misterul in Cimitirul Eternitatea, predestinat pentru unul . continuă pe Playtech

Surse: ANI verifica averea primarului din Iasi, dupa ce a aparut informatia ca fiul minor al acestuia e proprietarul unui imobil de 250.000 de euro. Care e reactia lui Mihai Chirica

Lovitura pentru primarul din Iasi, Mihai Chirica, dupa ce presa a dezvaluit ca fiul sau, in varsta de 11 luni, a fost semnatar prin bunica sa. Practic fiul lui Mihai Chirica este beneficiarul unei achizitii de.

Mai multe mamici din Iasi au protestat in fata Primariei cerand locuri in crese

Zeci de parinti au protestat, joi, in fata Primariei municipiului Iasi fata de lipsa locurilor in crese, dar si fata de introducerea criteriului proximitatii, desi nu sunt crese in fiecare cartier. Parintii ii pot inscrie pe copii in crese aflate la mai putin de 400 de metri distanta de locuintele lor. La cele 11 crese din Iasi sunt 325 de locuri libere si au fost depuse 913 dosare, relateaza Mediafax.

Ancheta la un strand din Iasi. Un student a murit inecat in piscina, in timpul unui joc

Un tanar de 23 de ani s-a inecat la un strand din Iasi. in timpul unui joc, baiatul nu a mai iesit la suprafata din apa care nu este mai adanca de 2,5 metri. Admnistratorii strandului spun ca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )