Libnet.ro
UNICEF

01:05

Legile justitiei, neconstitutionale: Modificarile vor ajunge la Avocatul Poporului

Playtech Playtech,
Legile justitiei, neconstitutionale: Modificarile vor ajunge la Avocatul Poporului

La scurt timp dupa publicarea modificarilor la legile justitiei in monitorul oficial, procurorul general Augustin Lazar a facut cateva declaratii pe tema neconstitutionalitatii lor. Pe parcursul zilei de luni, o ordonanta de urgenta pentru modificarea legilor justitiei din Romania a fost aprobata de Guvern, dupa ce a trecut in prealabil de Senat si Parlament. Dupa [] . continuă pe Playtech

USR sesizeaza Avocatul Poporului cu privire la modificarea legilor Justitiei

Parlamentarii USR au anuntat astazi ca vor sesiza Avocatul Poporului in legatura cu OUG privind legile Justitiei, cerand institutiei sa atace actul normativ la Curtea Constitutionala CCR).

USR cere Avocatului Poporului sa atace la CCR Ordonanta de Urgenta pe legile Justitiei

Liderul USR, Dan Barna, a anuntat miercuri ca, odata cu finalul sedintei din plenul Parlamentului, deputatii si senatorii USR vor merge la Avocatul Poporului si ii vor solicita acestuia sa atace la Curtea Constitutionala Ordonanta de Urgenta adoptata luni de Guvern. Motivul invocat de Barna este ca DNA devine nu doar o institutie la discretia ministrului Justitiei, ci una nefunctionala.

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, fotografiat in aeroport in drum spre SUA, dupa ce a REFUZAT sa atace la CCR Ordonanata pe Legile Justitiei (FOTO)

In plin scandal legat de OUG pe Legile Justitiei, Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a plecat in concediu si a refuzat sa delege unui subaltern din institutie atributia de a ataca la CCR Ordonantele de.

PNL a depus la Avocatul Poporului solicitarea prin care cere ca institutia sa conteste la CCR ordonanta de urgenta privind legile Justitiei

Reprezentanti ai PNL au depus la Avocatul Poporului solicitarea ca institutia sesizata sa atace la CCE OUG privind legile Justitiei, act adoptat de Guvern luni.

Avocatul Poporului estein concediu pana pe 30octombrie. Ce se intampla cu sesizarile privind OUG pe Legile Justitiei

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, precizeaza ca in perioada 17-30 octombrie se afla in concediu in SUA, pe care l-a programat de acum sase luni, iar petitiile privind OUG pe legile justitiei sunt analizate.

PNL sesizeaza Avocatul Poporului pentru modificarea legilor Justitiei

PNL a depus astazi la Avocatul Poporului solicitarea de a contesta la CCR Ordonanta de Urgenta privind Legile Justitiei. Liberalii spun ca ar putea depune plangere penala impotriva lui Victor Ciorbea, care a plecat in concediu si nu si-a delegat atributiile.

Victor Ciorbea a plecat in concediu, in plin scandal legat de OUG pe Legile Justitiei

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, ar fi plecat in concediu de odihna, in plin scandal legat de Ordonanta de Urgenta care modifica Legile Justitiei, informeaza Realitatea TV. Avocatul Poporului este.

Avocatul Poporului - in concediu in SUA

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, precizeaza ca in perioada 17-30 octombrie se afla in concediu in SUA, pe care l-a programat de acum sase luni, iar petitiile privind OUG pe legile justitiei sunt analizate si apoi va fi luata o decizie.

Procurorul general AVERTIZEAZA: OUG pe Legile Justitiei AFECTEAZA dosarele in curs, printre care cel al REVOLUTIEI sau al PROTESTULUI din 10 august

Procurorul General, Augustin Lazar, critica OUG pe Legile Justitiei. Lazar atrage atentia ca modificarile vor afecta dosarele in curs, printre care cel al Revolutiei sau al protestului din 10.

Augustin Lazar ii cere Avocatului Poporului sa atace la CCR ordonanta de urgenta pe legile justitiei(DOCUMENT)

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, i-a solicitat miercuri Avocatului poporului sa atace la Curtea Constitutionala Ordonanta de urgenta prin care au fost modificate legile justitiei. in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )