Libnet.ro
UNICEF

11:15

LEONARDO BADEA (ASF): Piata asigurarilor voluntare este o zona cu mare potential de crestere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LEONARDO BADEA (ASF): Piata asigurarilor voluntare este o zona cu mare potential de crestere

Leonardo Badea ASF): ''Pe piata asigurarilor din Romania activeaza 7 societati de asigurare de viata, 16 societati de asigurare generala si 6 societati compozite care au generat peste 1,72 miliarde euro prime brute subscrise in asigurari generale si 451 mil. Euro prime brute subscrise in asigurari de viata. continuă pe Ziarul Bursa

LEONARDO BADEA (ASF): Piata asigurarilor voluntare este o zona cu mare potential de crestere

Prezent astazi la Conferinta anuala Insurance Europe, presedintele ASF - Leonardo Badea a declarat ca pe piata asigurarilor din Romania activeaza 7 societati de asigurare de viata, 16 societati de asigurare generala si 6 societati compozite care au generat peste 1,72 miliarde euro. Primelor brute subscrise in asigurari generale si 451 mil. asigurarea de viata prime brute subscrise de exemplu, 21% din total).

Leonardo Badea, ASF: Avem nevoie de campanii ample de educatie financiara

Avem nevoie de campanii ample de educatie financiara la toate nivelurile pentru ca un individ educat financiar poate intelege si decide mult mai usor, in mod constient, atunci cand vine vorba de cumpararea unui produs de asigurare, a declarat vineri, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Leonardo Badea, la un eveniment de profil.

CRISTIAN ROSU (ASF): Tendinte pe piata asigurarilor in 2019

In cadrul evenimentului Insurance Market Trends din cadrul FIAR Forumul International Asigurari - Reasigurari) organizat de catre Media Xprimm, vicepresedintele ASF - Cristian Rosu a declarat: Ce inseamna tendinte? in DEx sunt multe raspunsuri la acesta intrebare, dar cel mai potrivit pentru noi, cred ca este Ce se mai poarta in asigurari in 2019?.

ştiri din Politica

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )