Libnet.ro
UNICEF

23:16

Lia Olguta Vasilescu, derapaj grav la Antena 3: Iohannis se vede deja sef de lagar de reeducare!

Playtech Playtech,
Lia Olguta Vasilescu, derapaj grav la Antena 3: Iohannis se vede deja sef de lagar de reeducare!

Lia Olguta Vasilescu, sefa de campanie a Vioricai Dancila, a lansat un nou atac dur la adresa lui Klaus Iohannis. Mai exact, Lia Olguta a tinut sa-i dea replica presedintelui la afirmatia facuta de acesta, conform careia el nu este in competitie electorala, ci in razboi cu PSD. Eu nu sunt cu PSD in vreo . continuă pe Playtech

Lia Olguta Vasilescu, in vizorul CNCD. Ce amenda risca sefa de campanie a Vioricai Dancila

Dupa atacul dur lansat de Lia Olguta Vasilescu la adresa presedintelui Klaus Iohannis, sefa de campanie a Vioricai Dancila a intrat in vizorul CNCD, iar de acest lucru s-a asigurat Rares Bogdan. Lia Olguta Vasilescu l-a acuzat pe Iohannis, de faptul ca se vede deja sef de lagar de concentrare. Lia Olguta Vasilescu este pasibila .

Cum incearca Lia Olguta Vasilescu sa se justifice dupa derapajul extrem de grav la adresa lui Klaus Iohannis: Daca cineva a inteles alt lucru, imi cer scuze public!

Lia Olguta Vasilescu vine cu scuze dupa derapajul extrem de grav la adresa candidatului PNL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis. intr-un mesaj publicat duminica, pe Facebook, sefa de campanie a Vioricai.

Lia Olguta Vasilescu, un nou derapaj: Klaus Iohannis deja se si vede sef de lagar de concentrare si toti PSD-istii bagati acolo, la reeducare

Sefa de campanie a Vioricai Dancila, fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu, a comentat declaratiile presedintelui Klaus Iohannis conform carora nu este in competitie electorala, ci intr-un razboi cu PSD, afirmand ca acesta deja se si vede sef de lagar de concentrare si toti PSD-istii bagati acolo la reeducare.

Lia Olguta Vasilescu: Daca cineva a inteles alt lucru prin afirmatia despre Iohannis, imi cer scuze public

Lia Olguta Vasilescu a anuntat ca isi cere scuze public, in cazul in care cineva a inteles altceva prin afirmatia pe care a facut-o despre Klaus Iohannis. Seful de campanie al PSD a precizat ca nu a vrut sa lezeze sentimentele comunitatii evreiesti, care a fost cea mai afectata de ororile naziste.

LIA OLGUTA VASILESCU: Domnul Klaus cred ca deja se si vede sef de lagar de concentrare si toti PSD-istii bagati acolo

Sefa de campanie a Vioricai Dancila, fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu, a comentat declaratiile presedintelui Klaus Iohannis conform carora nu este in competitie electorala, ci intr-un razboi cu PSD, afirmand ca acesta deja se si vede sef de lagar de concentrare si toti PSD-istii bagati acolo la reeducare.

Lia Olguta Vasilescu raspunde acuzatiilor lansate de Florin Citu: Este un habarnist in functie!

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a luat foc dupa ce a ascultat declaratia lui Citu. Olguta Vasilescu a declarat la Antena 3 ca ministrul de Finante este un habarnist in functie. Florin.

Lia Olguta Vasilescu il pune la zid pe Florin Citu: Omite sa spuna ca, in 2016, deficitul la fondul de pensii era de 16 miliarde de lei

Lia Olguta Vasilescu a declarat, joi, la Antena 3, ca ministrul Finantelor Florin Citu omite sa spuna faptul ca, in 2016, deficitul la fondul de pensii era de 16 miliarde de lei, iar PSD a reusit sa reduca ac.

Fake news cu reduceri la salarii si pensii, de Black Friday, Lia Olguta Vasilescu. Reactie neasteptata, pe Facebook

Lia Olguta Vasilescu, sefa de campanie a candidatului Viorica Dancila a distribuit pe pagina sa personala de Facebook o postare in care aduce din nou acuze la adresa liberalilor, pe motiv ca acestia intentioneaza sa taie pensiile si salariile. Lia Olguta Vasilescu, o propagatoare de fake news-uri Postarea Olgutei Vasilescu este una ironica, dar .

Lia Olguta Vasilescu, atac la ministrul Finantelor: Miorlaie ca vine austeritatea peste romani din cauza de PSD, desi guverneaza ei

Lia Olguta Vasilescu a reactionat pe contul personal de Facebook la declaratiile ministrului Finantelor Publice, Florin Citu. Vicepresedintele PSD a scris pe reteaua de socializare ca ministrul miorlaie ca vine austeritatea peste romani din cauza de PSD, insa nu-si cunoaste nici macar atributiile. Lia Olguta Vasilescu il ataca pe ministrul Finantelor, Florin Citu Sa ii .

Lia Olguta Vasilescu: Domnul Klaus cred ca deja se si vede sef de lagar de concentrare

Sefa de campanie a Vioricai Dancila, fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu, a comentat decl.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )