Libnet.ro
UNICEF

18:30

Lia Olguta Vasilescu, despre o eventuala plecare a lui Dragnea de la conducerea PSD: Doar dupa un congres

Antena3 Antena3,
Lia Olguta Vasilescu, despre o eventuala plecare a lui Dragnea de la conducerea PSD: Doar dupa un congres

Lia Olguta Vasilescu a declarat ca Liviu Dragnea va parasi conducerea partidului doar in urma unui congres. Liviu Dragnea poate sa paraseasca functia de presedinte al partidului doar in urma unui. continuă pe Antena3

Lia Olguta Vasilescu respinge categoric un nou proiect pentru rectificare. Ce spune despre bugetul SRI

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, marti seara, ca Guvernul nu va face o noua propunere de rectificare bugetara, intrucat au fost programate plati necesare si urgente, iar avizul CSAT este.

Olguta Vasilescu, despre Iohannis: Ne trimite acasa ca pe scolari, duceti-va si refaceti-va temele si lasati-mi banii de la serviciile secrete in pace?

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, marti seara, ca Guvernul nu va face o noua propunere de rectificare bugetara, intrucat au fost programate plati necesare si urgente, iar avizul CSAT este unul consultativ. Vasilescu a mentionat ca decizia va apartine juristilor, care discuta pentru a vedea cum se poate iesi din acest impas.

Lia Olguta Vasilescu: Pensiile din grupele I si II, majorate

Ministrul muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ca odata cu adoptarea bugetului se pot da pensii majorate pentru grupele I si II de munca. S-au majorat pensiile pentru unii dintre pensionarii care aveau.

OLGUTA VASILESCU anunt CRUCIAL despre banii pentru pensii! Din pacate sunt vizati peste doua milioane de romani

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat, miercuri seara, ca se lucreaza pentru realizarea unei baze de date comune a Casei Nationale de Pensii si a Agentiei Nationale de Administrare Fiascala ANAF),.

Lia Olguta Vasilescu: Salariile medicilor romani, ca in Germania

Efectul se simte mai mult in randul medicilor si asistentelor pentru ca ei au urcat direct pe grila din 2022, dar si ceilalti bugetari, etapizat, vor creste la salarii bune pentru Romania si chiar in ceea ce.

Olguta Vasilescu anunta ca este in lucru o baza de date comuna a Casei de Pensii si a ANAF: Poti sa vezi de cand te-ai nascut si pana la pensie tot ce ai primit de la statul roman

Ministrul Muncii a anuntat, miercuri seara, ca se lucreaza pentru realizarea unei baze de date comune a Casei Nationale de Pensii si a Agentiei Nationale de Administrare Fiascala ANAF), care va permite oricarui contribuabil sa verifice daca i-au fost sau nu platite contributiile catre stat. Poti sa vezi de cand te-ai nascut si pana la pensie tot ce ai primit de la statul roman, a spus Lia Olguta Vasilescu.

Politic Show: Olguta Vasilescu, despre Iohannis: Ne trimite acasa ca pe scolari, duceti-va si refaceti-va temele si lasati-mi banii de la serviciile secrete n pace?; Decizie fara precedent: Bugetul, aprobat fara avizul CSAT;Surse CSM ntrzie planurile lui

Dancila si Regele. Musamalizarea afacerii Valcov. Putine din cele facute prost de Viorica Dancila, de cand ocupa functia de prim-ministru, coboara atat de jos precum tacerea si lipsa de initiativa a domniei sale in afacerea Valcov. Consilier de stat la cabinetul premierului Romaniei aspectul oficial). Dragnea, asaltul final. Nici Liviu Dragnea, nici Gabriela Firea nu au invins sambata in furtunosul CEx PSD. A fost un meci egal, dar existenta acestui meci reprezinta o infrangere in sine pentru Liviu Drangea si, foarte probabil, inceputul sfarsitului sau politic. Un sfarsit care cred ca va costa imens Romania. La o prima vedere.

Ministrul Muncii, ANUNT de ULTIMA ORA despre Legea Pensiilor: Unde poti afla tot ce ai primit de la stat de cand te-ai nascut si pana la pensie

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a facut miercuri seara un anunt extrem de important pentru toti contribuabilii romani. Oficialul guvernamental a declarat ca se lucreaza pentru realizarea unei baze de.

Mihai Fifor, despre conflictul dintre Liviu Dragnea si Gabriela Firea. Cum se va incheia totul

MIhai Fifor a afirmat, marti, la Punctul de intalnire ca este convins ca Gabriela Firea se va impaca cu liderul PSD, Liviu Dragnea si ca totul a pornit de la o suparare personala a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2558 seconds )