Libnet.ro
UNICEF

13:30

Lia Olguta Vasilescu, mesaj pentru liberali: Veniti cu solutii! Nu mai merge cu lozinci

Antena3 Antena3,
Lia Olguta Vasilescu, mesaj pentru liberali: Veniti cu solutii! Nu mai merge cu lozinci

Deputata PSD Olguta Vasilescu indeamna guvernul liberal sa gaseasca solutii, dupa abrogarea recursului compensatoriu, pentru evitarea sanctiunilor CEDO. Cand s-a dat acest recurs compensatoriu, scris de. continuă pe Antena3

Lia Olguta Vasilescu, dupa ce PNL a pus un cantaret secretar de stat la Munca: O sa murim de ras cu astia!

Lia Olguta Vasilescu, reactioneaza la decizia lui Ludovic Orban de a-l numi la Ministerul Muncii, in functia de secretar de stat, pe Alin Dan Ignat, prim-vicepresedinte al Tineretului National Liberal, consilier.

Olguta Vasilescu, delir in acuzatii la adresa lui Orban pe Legea pensiilor. Aventurile lui Habar n-am la guvernare!

Lia Olguta Vasilescu a lansat o noua serie de acuzatii la adresa lui Ludovic Orban, dupa ce premierul a anuntat ca guvernantii vor alcatui echipe de lucru care vor lucra la o noua Lege a pensiilor, pentru a rezolva problema inechitatilor. Lia Olguta Vasilescu il critica pe Ludovic Orban pentru anuntul cu privire la Legea .

Olguta Vasilescu sustine ca nu este nevoie de o alta lege a pensiilor

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, sustine ca nu este necesara o alta lege a pensiilor, in conditiile in care actuala legislatie corecteaza toate inechitatile din sistem, cu conditia ca toate pensiile sa fie recalculate, conform Agerpres. ro.

Olguta Vasilescu arunca bomba. A iesit si Iohannis sa se planga!

Lia Olguta Vasilescu a reactionat dupa ce Klaus Iohannis a zis ca o noua Lege a pensiilor ar fi necesara, deoarece multi pensionari si sefi de institutii publice au semnalat inechitati in legea actuala.

Olguta Vasilescu a rabufnit dupa ce Orban a anuntat ca ia in calcul OUG pe justitie: Ospiciul PNL livreaza cate o ticalosie pe ora

Lia Olguta Vasilescu a rabufnit dupa ce premierul Ludovic Orban a anuntat ca ia in calcul o OUG pe justitie. Ce ziceau profesionistii lui peste? Ca cine da OUG pe Justitie trebuie scos in afara legii si.

Rasismul a costat-o scump pe Olguta Vasilescu: sanctiunea CNCD pentru afirmatiile despre nemti

Olguta Vasiilescu face o treaba foarte proasta cand vine vorba de a se abtine de la manifestari de rasism agresiv. Din fericire, afirmatile la adresa nemtilor au fost in sfarsit sanctionate. A trecut mult timp de cand Olguta Vasilescu a facut o afirmatie socanta la adresa lui Iohannis. Ca neamt, sa vorbesti despre gazare, trebuie .

ştiri din Politica

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )