Libnet.ro
UNICEF

05:30

Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici, propusi din nou drept ministri de Viorica Dancila

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici, propusi din nou drept ministri de Viorica Dancila

Premierul Viorica Dancila i-a transmis, luni, presedintelui Klaus Iohannis o scrisoare in care solicita din nou emiterea decretelor prezidentiale prin care Lia-Olguta Vasilescu sa fie numita in functia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltarii. continuă pe Wall-Street Ro

OLGUTA VASILESCU: Presedintele Iohannis face misto de doua ministere

Lia Olguta Vasilescu a anuntat ca in aceasta dimineata va merge la notar impreuna cu Mircea Draghici pentru a da declaratii potrivit carora niciunul dintre ei nu este incompatibil cu functia de ministru pentru care au fost propusi de premierul Viorica Dancila.

Dancila i cere din nou lui Iohannis sa-i numeasca pe Vasilescu si Draghici, la Dezvoltare si Transporturi. ntre documentele trimise la Cotroceni, si cazierele judiciare

Premierul Viorica Dancila i-a transmis o noua scrisoare presedintelui Klaus Iohannis in care ii cere sa-i numeasca la Transporturi si Dezvoltare pe Mircea Draghici, respectiv Lia Olguta Vasilescu. Premierul a atasat intre documentele transmise la Cotroceni si cazierele judiciare ale celor doi.

Premierul insista pentru Vasilescu si Draghici

Premierul Viorica Dancila i-a transmis astazi presedintelui Klaus Iohannis o scrisoare in care solicita din nou emiterea decretelor prezidentiale prin care Lia-Olguta Vasilescu sa fie numita in functia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice si Mircea-Gheorghe Draghici - in functia de ministru al Transporturilor.

Respinsa din nou de Iohannis, Olguta Vasilescu REACTIONEAZA DUR dupa ce a fost atacata de generalul Dumitru Dumbrava: `Daca nu au putut sa ma bage in beci, securistii ma vor in groapa...`

Klaus Iohannis a refuzat pentru a treia oara numirea lui Mircea Draghici la Transporturi si pe cea a Liei Olguta Vasilescu la Dezvoltare. Iar scandalul este departe de final in conditiile in care Secretarul.

Subiectele zilei: Se cauta solutii pentru diminuarea efectelor recursului compensatoriu; iar Olguta Vasilescu si Adrian Severin mbraca camasa de martir: Ma vor n groapa sau Nu pot fi scos din memoria Europei

Andre Plesu scrie ca, pina una-alta, sintem invinsi nu de ostiri monumentale, nu de strategii subtile, nu de personalitati vinjoase, inteligente, cuceritoare, ci de chintesenta mediocritatii nationale, de o mina de smecheri natingi si guresi, bucurosi de victoria lor si de melancolia noastra. Cristian Tudor Popescu scrie despre efectele renuntarii la Brexit pentru Romania renuntarea la Brexit ar da startul declinului trendului populist, nationalist care a cuprins mai multe state europene, inclusiv Romania; Daca aveti nervi tari vi-l prezentam pe domnul Severin asa cum se prezinta el pe dcnews. ro. : o glorie a neamului, detinut politic, varf al Europei.

Ozana Barabancea s-a operat din nou ca sa arate ca in liceu

Ozana Barabancea a apelat din nou la medicul estetician pentru corecta o problema estetica care macina. Totul pentru a arata ca in liceu.

ALERTA la PRO TV! Florin Busuioc a ajuns DIN NOU la SPITAL! MEDICII au facut ANUNTUL momentului!

Florin Busuioc a ajuns din nou la spital pentru un nou set de analize, spun surse din cadrul spitalului la care a fost. Starea lui este una buna, nu trebuie sa isi faca probleme, insa, ATENTIE, ii este.

Indicele ROBOR se apropie din nou de 3%! Senatorul Daniel Zamfir: Acesta e artificiul prin care bancile umfla ratele romanilor

Indicele ROBOR se apropie din nou de 3%! Dupa doua saptamani in care indicele in baza caruia se calculeaza dobanzile la creditele in lei a scazut, luni acesta a fost cotat la 2. 97%, aproape la fel ca la.

Presedintele Iohannis, din nou la schi n Muntii Sureanu

Presedintele Klaus Iohannis s-a aflat din nou la schi sambata, in Muntii Sureanu, el fiind fotografiat de mai multi turisti.

Tomac: Exista un plan concertat al lui Dragnea prin care Romnia sa fie mutata din nou n sfera de influenta a Moscovei?

Liderul PMP Eugen Tomac se intreaba daca exista un plan concertat al liderului PSD, Liviu Dragnea, de a muta din nou Romania sub sfera de influenta a Moscovei, in contextul in care apar informatii ca Rusia si-ar fi instalat rachete nucleare pe litoralul Marii Negre, in apropiere de Ucraina.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )