Libnet.ro
UNICEF

16:15

Lia Olguta Vasilescu: PNL se imprumuta triplu fata de PSD. Prin imprumuturile facute, domnul Citu a sabotat, in mod deliberat, capitalul romanesc. Unde sunt banii?

Antena3 Antena3,
Lia Olguta Vasilescu: PNL se imprumuta triplu fata de PSD. Prin imprumuturile facute, domnul Citu a sabotat, in mod deliberat, capitalul romanesc. Unde sunt banii?

Lia Olguta Vasilescu l-a atacat dur pe Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, spunand ca prin imprumuturile facute a sabotat, in mod deliberat, capitalul romanesc. Unde sunt banii, domnule Citu, a intrebat fostul ministru al Muncii. continuă pe Antena3

Lia Olguta Vasilescu, anunt despre motiunea de cenzura: Negociem cu toata lumea. PNL a reusit sa anuleze toate progresele econimice

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ca social-democratii sunt deschisi la negocieri cu toate partidele parlamentare pentru trecerea motiunii de cenzura, subliind ca cei de la UDRM vor sustine motiunea.

Lia Olguta Vasilescu, anunt despre motiunea de cenzura: Negociem cu toata lumea. PSD este pregatit si pentru alegeri anticipate

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ca social-democratii sunt deschisi la negocieri cu toate partidele parlamentare pentru trecerea motiunii de cenzura, subliind in acelasi timp, ca PSD este pregatit si pentru alegerile anticipate.

Olguta Vasilescu: Dumnezeu iubeste PSD

Lia Olguta Vasilescu a declarat ca PSD nu va avea nicio emotie daca alegerile parlamentare anticipate vor avea loc in acelasi timp cu alegerile locale. Din pacate sau din fericire pentru noi, este foarte.

Olguta Vasilescu, ironii la adresa ministrului PNL Ion Stefan: Trimitem un logoped sa ajute la citit?

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu l-a taxat pe ministrul Dezvltarii, Ion Stefan, care, in sedinta de guvern, nu a reusit sa pronunte PNDL, program dedicat dezvoltarii locale.

PSD vrea din nou la guvernare? Anuntul Liei Olguta Vasilescu

Reprezentantii social-democrati au anuntat ca va fi decis, peste o saptamana, daca se vor intoarce sau nu la guvernare. Totul in conditiile in care Guvernul Orban ar fi demis, printr-o motiune de cenzura, dupa cum a anuntat Lia Olguta Vasilescu. Deputatul PSD a facut o serie de declaratii in aceasta luni, mentionand si ca detaliile .

PSD a strans semnaturile pentru depunerea motiunii de cenzura. Olguta Vasilescu: Vom negocia cu toata lumea

Toti parlamentarii PSD au semnat pentru depunerea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Orban, demers ce va fi sustinut si de UDMR, a anuntat luni, Lia Olguta Vasilescu.

OLGUTA VASILESCU: Motiunea de cenzura a fost semnata deja de toti parlamentarii PSD si UDMR

Motiunea de cenzura pe care PSD o va depune in Parlament, dupa ce Guvernul a anuntat ca isi va angaja raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, a fost deja semnata de toti parlamentarii social-democrati si de cei de la UDMR, a anuntat, luni, deputatul PSD Olguta Vasilescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )