Libnet.ro
UNICEF

09:46

Liban: Fortele de ordine au lansat gaze lacrimogene asupra manifestantilor care incercau sa intre in parlament

Hotnews Hotnews,
 Liban: Fortele de ordine au lansat gaze lacrimogene asupra manifestantilor care incercau sa intre in parlament

Fortele de ordine libaneze au lansat sambata gaze lacrimogene asupra manifestantilor adunati in fata parlamentului pentru a protesta impotriva clasei politice pe care o considera responsabila de explozia de marti, relateaza Reuters, dpa si AFP, preluate de Agerpres. Revolutie, revolutie, au scandat protestatarii, potrivit postului tv libanez MTV, in timp ce incercau sa indeparteze barierele din jurul cladirii parlamentului. continuă pe Hotnews

Liban: Gaze lacrimogene impotriva manifestantilor antiguvernamentali la Beirut

Fortele de ordine libaneze au folosit gaze lacrimogene joi seara pentru a dispersa zeci de manifestanti care protestau dupa explozia masiva mortala din portul Beirut in aceasta saptamana, devenita un simbol al incompetentei si coruptiei autoritatilor, informeaza vineri France Presse, citata de Agerpres. Protestatarii au vandalizat magazine si au aruncat cu pietre in politisti in cartierul parlamentului, potrivit Agentiei nationale de informatii. Mai multi manifestanti au fost raniti in riposta politiei, a precizat agentia oficiala.

Proteste antiguvermanetale violente la Beirut. Fortele de ordine au folosit gaze lacrimogene pentru a dispersa multimea furioasa (VDEO)

Proteste de amploare in centrul Beirutului, joi seara. Oamenii au iesit pe strazi revoltati de faptul ca neglijenta guvernului a dus la explozia, care a ucis aproape 150 de oameni, a ranit aproximativ.

actualitate, 09:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )