Libnet.ro
UNICEF

23:15

Liberalii o cheama pe Viorica Dancila n Parlament sa dea explicatii privind Ordonanta lacomiei, care baga Romnia n faliment

Hotnews Hotnews,
 Liberalii o cheama pe Viorica Dancila n Parlament sa dea explicatii privind Ordonanta lacomiei, care baga Romnia n faliment

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a anuntat marti ca liberalii au depus la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor o solicitare ca premierul Viorica Dancila sa fie chemata in Parlament, la inceputul lunii martie, pe tema Ordonantei lacomiei, care baga Romania in faliment. Ea a spus ca cea mai simpla solutie ar fi ca Guvernul sa dea o Ordonanta de Urgenta care sa anuleze OUG 114. continuă pe Hotnews

PNL o cheama pe Dancila sa dea explicatii in Parlament. OUG 114 baga economia Romaniei in faliment. Toti romanii vor plati scump prostiile acestei guvernari de analfabeti economici (VIDEO)

PNL a depus la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor o solicitare ca premierul Viorica Dancila sa fie chemata in Parlament, pentru a da explicatii despre controversata Ordonanta de Urgenta 114/2018,.

PNL o cheama la raport pe Dancila: Baga economia Romaniei in faliment

Partidul National Liberal vrea sa o invite pe Viorica Dancila la o dezbatere privind OUG 114, ordonanta lacomiei. in acest sens, liberalii au facut o cerere la conducerea Camerei Deputatilor, pentru saptamana 4 - 8 martie.

Liberalii o cheama pe Dancila la o dezbatere asupra ordonantei lacomiei

PNL declara razboi total impotriva OUG 114/2018 si solicita audierea premierului Viorica Dancila in Camera Deputatilor, la Ora prim-ministrului, pe data de 4 martie, a anuntat astazi liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan.

Viorica Dancila evita sa spuna daca Ordonanta 114 va fi modificata: Voi vorbi cu fiecare ministru, ca sa vad argumentele, si voi decide apoi

Premierul Viorica Dancila spune ca o decizie privind eventuala modificare a unor prevederi ale Ordonantei 114 o va lua dupa ce va discuta cu toti ministrii, care ii vor aduce argumente privind solicitarile cerute, si ca este nevoie sa dam dovada de flexibilitate. Pana nu am o discutie cu fiecare ministru, nu voi lua o decizie. S-ar putea sa fie decizia de a nu schimba nimic sau s-ar putea sa decidem sa schimbam unele prevederi, a declarat Dancila.

VIORICA DANCILA: Cu ajutorul programelor PNDL am scos tara din noroaie

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca, prin intermediul programelor PNDL, a fost scoasa tara din noroaie si ca din cele aproape 12. 700 de investitii, peste 10. 000 au fost in mediul rural.

Viorica Dancila, un nou atac la Iohannis: Presedintele sa promulge ct mai rapid bugetul / Premierul se lauda din nou cu marirea alocatiilor pentru copii

Premierul Viorica Dancila ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa renunte la retorica de campanie electorala si sa promulge cat mai repede legea bugetului, astfel incat copiii sa poata beneficia de la 1 martie de cresterea alocatiilor. Dancila a spus ca Guvernul va adopta in sedinta de astazi Ordonanta de Urgenta care reglementeaza cresterea alocatiilor - initiativa a opozitiei - si s-a laudat din nou ca masura este meritul PSD-ALDE, care au identificat corect sursa de finantare.

Viorica Dancila: Laura Codruta Kovesi nu este propunerea Guvernului pentru procuror european (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat marti ca Laura Codruta Kovesi nu este propunerea Guvernului Romaniei pentru functia de procuror sef european. intrebata care este pozitia Guvernului cu privire la.

Voci din PSD au cerut restructurarea Guvernului! Ce spune premierul Viorica Dancila

Viorica Dancila, premierul Romaniei, a precizat, marti, ca nu este de acord cu restructurarea Guvernului, in perioada in care Romania detine presedintia Consiliului Uniunii Europene, desi a recunoscut ca au.

Viorica Dancila ii propune pe Daniel Suciu si Razvan Cuc la ministerele Dezvoltarii si Transporturilor: Voi trimite nominalizarile catre Palatul Cotroceni, il voi si suna pe domnul presedinte (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat marti seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca il propune pe Daniel Suciu pentru functia de vicepremier si cea de ministru al Dezvoltarii Regionale si pe.

Viorica Dancila, intrebata daca ea crede ca seful statului va accepta noile propuneri de ministri: Greu de spus

Premierul Viorica Dancila a refuzat sa faca declaratii inainte de sedinta CEx a PSD, despre propunerile de ministri pentru portofoliile Dezvoltarii Regionale si Transporturilor. Pe surse, sunt.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )