Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liberalii depun astazi motiunea de cenzura impotriva Guvernului Tudose

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Liberalii depun astazi motiunea de cenzura impotriva Guvernului Tudose

Liberalii vor depune astazi, la ora 12:00, la Parlament, motiunea de cenzura impotriva Guvernului Tudose, intitulata PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma, potrivit Agrepres. continuă pe Ziarul Bursa

DOCUMENT PNL a depus motiunea de cenzura impotriva guvernului Tudose, cu titlul PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma

PNL a depus vineri la Parlament, impreuna cu cei de la USR, motiunea de cenzura impotriva guvernului PSD-ALDE condus de Mihai Tudose, titlul insa facand referire la Liviu Dragnea - PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma. Motiunea are 44 de pagini si a fost semnata de 148 de parlamentari de la PNL, USR, PMP si trei deputati independenti, intre care si fostii deputati ALDE Daniel Constantin si Sorin Campeanu, colegi de partid cu Victor Ponta.

PNL depune vineri motiunea de cenzura impotriva guvernului Tudose, cu titlul PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma

Liderii grupurilor parlamentare PNL vor depune vineri, la Parlament, motiunea de cenzura impotriva guvernului condus de Mihai Tudose, avand titlul PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma. Vezi in text aritmetica parlamentara.

Liberalii vor depune vineri, la Parlament, motiunea de cenzura impotriva Guvernului Tudose

Liberalii vor depune vineri, la ora 12. 00, la Parlament, motiunea de cenzura impotriva Guvernului Tudose, intitulata PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma. Motiunea de cenzura.

PNL si USR au depus motiunea de cenzura impotriva Guvernului Tudose

ACTUALIZARE 12:17 PNL si USR au depus astazi, la Parlament, motiunea de cenzura impotriva Guvernului Tudose intitulata PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma.

PNL si USR au depus motiunea de cenzura impotriva Guvernului Tudose. Ce spune aritmetica parlamentara

PNL si USR au depus vineri, la Parlament, motiunea de cenzura impotriva Guvernului Tudose intitulata PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma. in prezent, aritmetica parlamentara nu-i ajuta pe cei din opozitie, acestia avand sanse foarte mici sa tranteasca in Parlament Cabinetul Tudose.

Zi de foc pe scena politica. Prima motiune de cenzura impotriva guvernului Tudose

PNL si USR au depus vineri, la Parlament, motiunea de cenzura impotriva Guvernului Tudose intitulata PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma. Motiunea a fost semnata de 148 de.

PNL si USR au depus motiune de cenzura impotriva Guvernului Tudose

PNL si USR au depus vineri, la Parlament, motiunea de cenzura impotriva Guvernului Tudose, intitulata PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma.

PNL si USR au depus motiunea de cenzura imporiva Guvernului Tudose. Ce spune aritmetica parlamentara

PNL si USR au depus vineri, la Parlament, motiunea de cenzura impotriva Guvernului Tudose intitulata PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma. in prezent, aritmetica parlamentara nu-i ajuta pe cei din opozitie, acestia avand sanse foarte mici sa tranteasca in Parlament Cabinetul Tudose.

Adevarul Live, ora 13.00: Laurentiu Leoreanu, despre motiunea de cenzura impotriva Guvernului Tudose

Vicepresedintele PNL, Laurentiu Leoreanu, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre sansele ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Tudose sa treaca, cum ii afecteaza pe primari revolutia fiscala a PSD si legile Justitiei.

Adevarul Live: Laurentiu Leoreanu, despre motiunea de cenzura impotriva Guvernului Tudose

Vicepresedintele PNL, Laurentiu Leoreanu, vorbeste, la Adevarul Live, despre sansele ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Tudose sa treaca, cum ii afecteaza pe primari revolutia fiscala a PSD si legile Justitiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )