Libnet.ro
UNICEF

11:00

Liberalii ar putea cere revocarea din functie a Avocatului Poporului

Antena3 Antena3,
Liberalii ar putea cere revocarea din functie a Avocatului Poporului

Senatorul PNL Iulia Scantei anunta ca va solicita conducerii PNL sa sesizeze Birourile permanente ale celor doua Camere ale Parlamentului pentru declansarea procedurii parlamentare de revocare din functie a lui. continuă pe Antena3

PNL va propune revocarea lui Victor Ciorbea din functia Avocatului Poporului. Scntei: Este Avocatul infractorilor

Senatorul PNL Iulia Scantei a anuntat ca va cere conducerii partidului sa sesizeze Birourile permanente ale celor doua Camere ale Parlamentului pentru declansarea procedurii parlamentare de revocare din functie a lui Victor Ciorbea, ca urmare a incalcarii de catre acesta, cu rea-credinta, a atributiilor prevazute in Legea de functionare a institutiei Avocatului Poporului si a juramantului de investire in demnitatea publica de Avocat al Poporului.

Augustin Lazar ii cere Avocatului Poporului sa atace la CCR ordonanta de urgenta pe legile justitiei(DOCUMENT)

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, i-a solicitat miercuri Avocatului poporului sa atace la Curtea Constitutionala Ordonanta de urgenta prin care au fost modificate legile justitiei. in.

Augustin Lazar ii cere Avocatului Poporului sa sesizeze CCR pe tema OUG privind legile Justitiei

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, ii cere Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, sa sesizeze CCR pe tema recentei OUG adoptate de Guvern pe tema legilor Justitiei. in cursul zilei de astazi, 17.

Augustin Lazar ii cere Avocatului Poporului sa sesizeze CCR privind OUG pe Legile Justitiei

Procurorul general Augustin Lazar i-a transmis, miercuri, Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, solicitarea de a sesiza Curtea Constitutionala in legatura cu neconstitutionalitatea art. VII din ordonanta de.

USR si PNL i cer Avocatului Poporului sa conteste la CCR ordonanta pe legile justitiei

Reprezentantii USR si PNL vor solicita Avocatului Poporului sa sesizeze la Curtea Constitutionala ordonanta de urgenta emisa marti pentru legile justitiei. Cele doua partide vor depune doua solicitari separate.

Legea privind organizarea si functionarea Avocatului Poporului, modificata

Senatul a adoptat, astazi, cu 94 de voturi pentru si 13 impotriva, in calitate de for decizional, un proiect de lege care modifica legea de organizare si functionare a Avocatului Poporului, informeaza Agerpres.

Schimbari majore. Ce credite vor putea lua romanii din 2019

Avem ultimele calcule despre ce credite vor putea lua romanii din 2019, dupa ce vor fi aplicate noile reguli cu privire la gradul de indatorare. Romanii vor avea acces la credite mai mici, cu rate a.

Procurorul general cere Avocatului Poporului sa sesizeze CCR cu privire la articolul referitor la mentinerea in functie a procurorilor

Parchetul General a cerut, miercuri, Avocatul Poporului sa analizeze posibilitatea sesizarii Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) cu privire la aspecte de neconstitutionalitate continute de articolul VII din OUG 92 referitor la mentinerea in functie a procurorilor.

USR cere Avocatului Poporului sa atace la CCR Ordonanta de Urgenta pe legile Justitiei

Liderul USR, Dan Barna, a anuntat miercuri ca, odata cu finalul sedintei din plenul Parlamentului, deputatii si senatorii USR vor merge la Avocatul Poporului si ii vor solicita acestuia sa atace la Curtea Constitutionala Ordonanta de Urgenta adoptata luni de Guvern. Motivul invocat de Barna este ca DNA devine nu doar o institutie la discretia ministrului Justitiei, ci una nefunctionala.

Politic show: Ciolos: Ce face Victor Ciorbea este o rusine. Ce i cere Avocatului Poporului; Monica Macovei: Toader este interesat ca DNA si DIICOT sa fie distruse, indiferent de perversitatea cailor prin care le distruge pe fata sau mai ntortocheat; Tudo

Carmen Iohannis, criticata pentru tinuta purtata in vizita de la Episcopia Romana din Italia: Cand incurci 25 cu 52. Carmen Iohannis a primit un val de critici pentru. Cluj, prima dintre organizatiile lui Dragnea pe care vor s-o spulbere. Planul lor, sa inlocuiasca PSD-ul. Cu pasi mici, dar siguri, planul Pro Romania este acela de a-l spulbera pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )