Libnet.ro
UNICEF

19:30

Liceenii TechRoll: tinerii creativi care vor sa promoveze spiritul inovator al generatiei lor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Liceenii TechRoll: tinerii creativi care vor sa promoveze spiritul inovator al generatiei lor

Un raport al Fondului Natiunilor Unite pentru Populatie din 2014 anunta ca sunt 1. 8 miliarde de persoane, cu varste cuprinse intre 10 si 24 de ani, pe planeta in acest moment. Un record pentru istoria omenirii si, de asemenea, o oportunitate fara. continuă pe Wall-Street Ro

5 ponturi pentru cei care vor sa cumpere o masina second-hand: la ce sa te uiti?

Piata masinilor second-hand a explodat in ultima perioada. Iar asta inseamna ca si cei care vor sa dea tepe sunt mai numerosi. Masinile sincere care sunt la vanzare acum sunt foarte putine, majoritatea avand probleme ascunse sau kilometrjul fals. Iata 5 ponturi despre ce trebuie sa verifici la o masina cumparata la mana a doua.

Veste FABULOASA pentru romanii care vor sa se imprumute la banci. Proiectul lui Daniel Zamfir privind PLAFONAREA DOBANZILOR la CREDITE, aviz favorabil la Senat

Veste buna pentru romanii care doresc sa contracteze credite. Marti, Comisiile reunite ale Senatului, cea economica, juridica si de buget finante, au avizat favorabildoua dintre cele trei proiecte de.

Trei zodii care vor fi singure in luna martie

Inceputul primaverii nu vine cu vesti tocmai bune pentru unii dintre nativi. Trei zodii vor avea probleme in dragoste la inceput deluna martie Rac Racii incep sa se izoleze incet de oamenii care le-au.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )