Libnet.ro
UNICEF

20:02

Lichiditate de 2,35 milioane de euro pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de 2,35 milioane de euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 10,98 milioane lei 2,35 milioane euro). continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de 4,5 milioane de euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 21,2 milioane lei 4,5 milioane de euro).

Trei drumuri intens circulate (si avariate) din judetul Galati vor fi modernizate cu 35 de milioane de euro

Investitia realizata de Consiliul Judetean vizeaza DJ 252 pe tronsonul Buciumeni - Nicoresti - Cosmesti - Movileni - Barcea), DJ 242 Varlezi - Targu Bujor - Umbraresti - Viile - Fartanesti - Foltesti) si DJ 251 Matca - Valea Marului - Cudalbi - Slobozia Conachi - Smardan).

Netcity Telecom investeste peste 30 milioane de euro pentru extinderea retelei subterane pentru fibra optica a Municipiului Bucuresti

Netcity Telecom a semnat pe data de 19 aprilie 2018 majorarea facilitatii de credit de tip club loan in valoare de 36 millione euro cu o noua facilitate, in valoare de 10 milioane euro, cu un sindicat de banci format din Banca Comerciala Romana si BRD Groupe Societe Generale, a anuntat luni compania. Cele 10 milioane de euro se vor adauga celor peste 20 milioane de euro deja alocate din fonduri proprii pentru continuarea lucrarilor de extindere a infrastructurii subterane de fibra optica in urmatorii 3 ani.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )