Libnet.ro
UNICEF

08:45

Lichiditatea a scazut la 8 milioane euro, in prima sedinta a saptamanii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditatea a scazut la 8 milioane euro, in prima sedinta a saptamanii

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima sedinta de tranzactionare a saptama and 172;nii, o lichiditate de 37,06 milioane de lei, mai mica decat valoarea consemnata vineri 51,73 milioane de lei), in contextul in care cinci din indicii bursieri au incheiat in teritoriu pozitiv. continuă pe Ziarul Bursa

Cinci indici BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 8 milioane euro

Cinci din indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv prima sedinta de tranzactionare a saptamanii, in contextul in care lichiditatea totala a fost de 37,06 milioane de lei 8,06 milioane euro), mai mica decat de cea de vineri 11,25 milioane euro).

Indicii BVB au inchis in scadere, pe o lichiditate de 5,4 milioane euro

Opt din indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in depreciere sedinta de tranzactionare de astazi.

Mircea Grigoras, directorul adjunct al CERT-RO: Trei companii din Romania au fost anul trecut tinta unor atacuri informatice in urma carora au fost prejudiciate cu 5 milioane de euro, 200.000 de euro si 30.000 de euro

Anul trecut au fost trei cazuri si o tentativa in care niste conturi ale unor companii au fost compromise cu ajutorul unui remote acces tool, atacatorii au castigat acces la informatii din interiorul acelor firme si au folosit acele informatii pentru a determina unii angajati sa realizeze transferuri ilegale de bani, a declarat marti, Mircea Grigoras, director general adjunct al CERT-RO, in cadrul unui eveniment dedicat noului Regulament european privind protectia datelor. Intr-un caz a fost vorba de un prejudiciu de 5 milioane euro, intr-altul de 200. 000 de euro, iar in cel de-al treilea de 30. 000 de euro, sume care au fost transmise catre conturi bancare aflate in strainatate si care erau sub controlul atacatorilor, a spus acesta.

Eximtur estimeaza vanzari de 10 milioane euro din vacantele pe litoral

Compania Eximtur estimeaza vanzari de peste 10 milioane de euro in 2017 numai pentru vacantele pe litoralul romanesc. Cresterea de vanzari pentru alte destinatii in Romania este de peste 50%, statiunile balneare clasice fiind in top.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )