Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lider important al PNL, trimis in judecata de DNA. Marin Anton ar fi primit mita cinci milioane de euro

Antena3 Antena3,
Lider important al PNL, trimis in judecata de DNA. Marin Anton ar fi primit mita cinci milioane de euro

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata a lui Marin Anton, fost deputat PNL, fost membru PMPsi fost secretar de stat in Ministerul Transporturilor, acuzat de luare de mita, a anuntat luni DN. continuă pe Antena3

Fost secretar de stat la Trasporturi, trimis in judecata de DNA. Mita de 5,3 milioane de euro de laconstructorul noul terminal al Aeroportului Otopeni

Marin Anton, fost deputat PNL si secretar de stat in Ministerul Transporturilor si Adrian Ionescu, fost director in CNADNR au fost trimisi in judecata de procurorii DNA, luni, pentru luare de mita, respectiv complicitate la aceasta infractiune. Marin Anton este acuzat ca a primit mita aproximativ 5,3 milioane de euro de la compania care a realizat noul terminal al Aeroportului Otopeni.

Lider PNL, trimis in judecata. MITA de MILIOANE EURO

Marin Anton, fost secretar de stat si vicepresedinte al Consiliului Tehnico - Economic din Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, a fost trimis in judecata luni de procurorii anticoruptie pentru luare.

Primarul comunei Arieseni din Alba, trimis in judecata de DNA pentru fapte de coruptie in obtinerea de fonduri europene

Primarul comunei Arieseni, Jurj Vasile Marin, a fost trimis in judecata de Serviciul Teritorial DNA Alba Iulia pentru fapte de coruptie. Acesta este acuzat ca a intocmit si folosit documente false care au avut ca finalitate obtinerea pe nedrept de fonduri europene.

Elan Schwartzenberg, trimis in judecata de DNA pentru complicitate la dare de mita intr-un dosar disjuns din dosarul Radu Mazare - Avraham Morgenstern

Procurorii DNA l-au trimis in judecata, vineri, pe omul de afaceri Emilian Schwartzenberg, in prezent arestat in lipsa Schwartzenberg are dubla cetatenie si este domiciliat in Israel), intr-un dosar disjuns dintr-un alt dosar, privind construirea Campusului social Henri Coanda din Constanta, in care sunt implicati Radu Mazare si Avraham Morgenstern.

Adrian Gardean, trimis in judecata de DNA intr-un dosar disjuns din Gala Bute

Adrian Gardean, administrator al S. Termogaz Company, si Miron-Dorel Gardean, actionar majoritar al aceleiasi companii, au fost trimisi in judecata de procurorii DNA pentru dare de mita, intr-un dosar disjuns din Gala Bute, in care fostul ministru al Dezvoltarii Elena Udrea a fost condamnata, in prima instanta, la sase ani de inchisoare, scrie News. ro.

Adrian Gardean, trimis in judecata de DNA intr-un dosar disjuns din Gala Bute

Adrian Gardean, administrator al S. Termogaz Company, si Miron-Dorel Gardean, actionar majoritar al aceleiasi companii, au fost trimisi in judecata de procurorii DNA pentru dare de mita, intr-un dosar disjunc din Gala Bute, in care fostul ministru al Dezvoltarii Elena Udrea a fost condamnata, in prima instanta, la sase ani de inchisdoare.

Trimis in judecata pentru o mita de 23 mil. lei. Marin Anton, fost deputat PNL si secretar de stat la Transporturi, acuzat ca a luat bani de la firma care a facut noul terminal din Otopeni

Marin Anton, fost deputat PNL si secretar de stat in Ministerul Transporturilor a fost trimis in judecata de DNA pentru ca ar fi luat o mita de aproape 23. 000 lei de la compania care a realizat noul terminal al Aeroportului Otopeni.

Liderul PNL Giurgiu, Marin Anton, trimis in judecata pentru luare de mita. E acuzat ca ar fi cerut 5 milioane de euro dintr-un contract de modernizare a Aeroportului Otopeni

Procurorii dna au decis trimiterea in judecata a liderului PNL Giurgiu si, totodata, punerea sub sechestru a mai multor bunuri ce apartin acestuia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )