Libnet.ro
UNICEF

21:30

Lider PNL, trimis in judecata. MITA de MILIOANE EURO

B1 B1,
Lider PNL, trimis in judecata. MITA de MILIOANE EURO

Marin Anton, fost secretar de stat si vicepresedinte al Consiliului Tehnico - Economic din Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, a fost trimis in judecata luni de procurorii anticoruptie pentru luare. continuă pe B1

Lider important al PNL, trimis in judecata de DNA. Marin Anton ar fi primit mita cinci milioane de euro

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata a lui Marin Anton, fost deputat PNL, fost membru PMPsi fost secretar de stat in Ministerul Transporturilor, acuzat de luare de mita, a anuntat luni DN.

POR: Apeluri de proiecte in valoare de 96,4 milioane euro, pentru iluminat public

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional AM POR) din Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene MDRAPFE) a lansat astazi trei apeluri de proiecte, in valoare totala de aproximativ 96,4 milioane euro, pentru cresterea eficientei energetice in iluminatul public.

Comisia Europeana a rambursat 664 milioane euro

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a anuntat astazi ca, in prima saptamana a lunii ianuarie, a primit suma de 664 milioane euro, ce reprezinta rambursarea de la Comisia Europeana, in contul cheltuielilor efectuate de Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA), in perioada 16 octombrie - 30 noiembrie 2017, pentru acordarea avansului aferent campaniei 2017 din platile directe finantate din FEGA Fondul European de Garantare Agricola).

Contract in valoare estimata la peste 2,2 milioane de euro: Agentia de Cadastru vrea sa atribuie, prin negociere, mentenanta pentru 4 ani a sistemului IT de cadastru si carte funciara

Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara ANCPI) vrea sa cumpere, prin procedura negocierii, servicii de mentenanta software corectiva si evolutiva) pentru sistemul IT de cadastru si publicitate imobiliara e-Terra, acord-cadru care va fi incheiat pe 4 ani si care are o valoare estimata de peste 10,4 milioane lei fara TVA), potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achizitii Publice. E-Terra este un sistem IT de importanta nationala prin care este gestionata intreaga activitate de cadastru si inregistrare a proprietatii din Romania, se arata in documentatia ANCPI. Nota: Teamnet International, fosta firma a urmaritului penal Sebastian Ghita, a castigat prin licitatie, la sfarsitul anului 2014, un contract de aproape 10 milioane euro pentru upgrade-ul acestui sistem IT al Agentiei de Cadastru.

Ministerul Agriculturii: Primii bani rambursati de la Comisia Europeana pentru 2018, 664 milioane de euro, au intrat in conturile MADR

In prima saptamana a lunii ianuarie, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a primit suma de 664 milioane euro, ce reprezinta rambursarea de la Comisia Europeana, in contul cheltuielilor efectuate de Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura, in perioada 16 octombrie - 30 noiembrie 2017, pentru acordarea avansului aferent campaniei 2017 din platile directe finantate din FEGA Fondul European de Garantare Agricola).

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )