Libnet.ro
UNICEF

13:45

Liderii europeni saluta angajamentul Romaniei de a nu continua reformele din sistemul judiciar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Liderii europeni saluta angajamentul Romaniei de a nu continua reformele din sistemul judiciar

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, au salutat angajamentul Guvernului Romaniei de a nu continua reformele controversate din sistemul judiciar si reluarea imediata a dialogului in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV), potrivit unui anunt al Guvernului. Cei doi oficiali au reconfirmat angajamentul Comisiei Europene de a lucra in stransa cooperare cu autoritatile romane pentru a gasi solutii in privinta aspectelor legate de statul de drept si pentru a relua progresele in cadrul MCV. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Comisia Europeana si Guvernul transmit acelasi comunicat dupa intalnirea Dancila-Juncker-Timmermans: Oficialii europeni saluta angajamentul Guvernului roman de a nu continua reformele judiciare controversate

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si prim-vicepresedintele Frans Timmermans au salutat angajamentul Guvernului roman de a nu continua reformele judiciare controversate si de a relua imediat dialogul in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare pentru a progresa in reformele judiciare si in lupta impotriva coruptiei, a transmis Comisia Europeana, dupa intalnirea Vioricai Dancila cu oficialii europeni. Exact acelasi comunicat a fost transmis si de Guvern, dupa intalnirea de la Bruxelles.

Viorica Dancila, discutii cruciale cu liderii europeni

Premierul Viorica Dancila a avut marti discutii cruciale cu liderii europeni. Dancila a mers la Bruxelles sa reincalzeasca relatiile cu acestea, dupa contrele din ultima vreme. Premierul s-a vazut.

BE EU. Premierul Dancila, intalniri cruciale cu liderii europeni

Viorica Dancila are la Bruxelles intalniri cruciale cu liderii europeni. Se duc si negocieri dure pentru impartirea functiilor in Parlamentul European. Sabina Iosub are toate detaliile. Sunt doua.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )