Libnet.ro
UNICEF

12:00

Liderii Libanului au fost avertizati cu privire la materialele explozibile din port in luna iulie - documente

Hotnews Hotnews,
 Liderii Libanului au fost avertizati cu privire la materialele explozibile din port in luna iulie - documente

Oficialii in securitate ai Libanului i-au avertizat pe premier si pe presedinte de luna trecuta ca 2. 750 de tone de nitrat de amoniu depozitate in portul Beirutului prezinta risc de securitate si ar putea distruge capitala daca explodeaza, potrivit unor documente vazute de Reuters, precum si unor surse din serviciul de securitate. Guvernul Libanului si-a dat demisia Premierul demisionar: Explozia din Beirut este rezultatul coruptiei endemice. continuă pe Hotnews

Oficialii libanezi au fost avertizati in iulie cu privire la riscurile unei explozii in port

Responsabilii securitatii libaneze i-au avertizat luna trecuta pe premier si pe presedinte ca 2. 750 de tone de nitrat de amoniu erau depozitate in portul din Beirut si ca puteau distruge Capitala in caz de explozie, conform Reuters.

Peste 120 de persoane au fost retinute dupa ciocnirile violente din Belarus

Peste 50 de persoane au fost retinute la Minsk si mai mult de 120 la nivel national in urma ciocnirilor violente dintre politie si protestatari, dupa ce presa de stat a anuntat ca presedintele Aleksandr Lukasenko, la putere de 26 de ani, era gata sa castige un al saselea mandat consecutiv, a anuntat organizatia pentru drepturile omului Viasna, conform Digi24.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )