Libnet.ro
UNICEF

13:00

Liderii PSD ies din autoizolare. Ciolacu a primit rezultat negativ la testul Covid-19

Hotnews Hotnews,
 Liderii PSD ies din autoizolare. Ciolacu a primit rezultat negativ la testul Covid-19

Liderul PSD Marcel Ciolacu a primit rezultatul testului COVID-19 si a aflat ca nu este bolnav, scrie Mediafax. Alaturi de Ciolacu s-a testat si Paul Stanescu, precum si Vasile Dincu. continuă pe Hotnews

Liderii PSD ies din izolare: Marcel Ciolacu, Paul Stanescu si Vasile Dancu au fost testati negativ pentru infectia cu coronavirus

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, secretarul general al partidului, Paul Stanescu, si presedintele Consiliului National, Vasile Dancu, au fost testati negativ pentru infectia cu noul coronavirus, informeaza B1.

Liderii PSD in sedinta de urgenta. Social-democratii decid ce strategie adopta in scandalul voturilor de la sectorul 1. Dincu: Este rusinos pentru Romania; nu este normal

Liderii PSD s-au reunit, joi la sediul partidului din Kiseleff, pentru a discuta despre scandalul alegerilor de la Sectorul 1. Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca va discuta cu avocatii partidului inainte de a lua o decizie. intalnirea are loc in contextul in care Ciolacu si Firea au cerut anularea si repetarea alegerilor in Bucuresti dupa ce Antena 3 a publicat imagini cu presupuse fraude electorale.

Gabriela Firea, depre faptul ca nu a dat declaratii alaturi de liderii PSD in seara alegerilor: Nu am fugit niciodata de raspundere si nu am de ce sa ma rusinez. Am obtinut foarte multe voturi (VIDEO)

Gabriela Firea, fost primar general al Capitalei, sustine ca in seara alegerilor locale nu a fost prezenta alaturi de liderii PSD la sediul partidului pentru a da declaratii dupa anuntatrea exit-poll-ului pentru.

Marcel Ciolacu a primit rezultatul testului COVID-19

Liderii PSD Marcel Ciolacu, Paul Stanescu si Vasile Dincu,intrati in izolare de miercuri dupa ce au intrat in contact cu o persoana bolnava de Covid-19, au primit rezultatul testului pentru coronavirus, acesta fiind negativ.

Alerta in PSD, dupa ce Marcel Ciolacu este suspectat de COVID-19. Cu cine a intrat in contact liderului partidului

PSD primeste lovitura dupa lovitura, asta dupa ce rezultatele de duminica nu au fost imbucuratoare. in cursul acestei dimineti, liderul PSD a anuntat ca este suspect de COVID-19, dupa ce a intrat in contact cu alti trei membri PSD din Salaj, saptamana trecuta. Acestia au fost testati recent cu COVID-19, ceea ce il pune intr-un .

O jucatoare de top din WTA a primit lovitura fatala de la iubit: Simona Halep este favorita mea

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe Sara Sorribes Tormo, scor 6-4, 6-0. O va infrunta pe Irina Begu in urmatoarea runda, partida programata in cursul zilei de miercuri. Casele de pariuri o vad pe Halep ca mare favorita pentru castigarea titlului la aceasta editia de la .

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1909 seconds )