Libnet.ro
UNICEF

08:15

Liderul deputatilor PNL crede ca vor mai aparea cazuri ca la PSD Arad. Florin Roman: Baronii au furat in liniste si pace timp de trei ani de zile, condusi de Dragnea (VIDEO)

B1 B1,
Liderul deputatilor PNL crede ca vor mai aparea cazuri ca la PSD Arad. Florin Roman: Baronii au furat in liniste si pace timp de trei ani de zile, condusi de Dragnea (VIDEO)

Florin Roman, liderul deputatilor PNL, considera ca o sa mai apara cazuri precum cel de la Arad, unde seful filialei judetene PSD a fost preluat, luni, de procurorii DNA chiar din sediul partidului si dus. continuă pe B1

Pensionarii care lucreaza si la stat nu vor mai putea cumula pensia cu veniturile din salariu

Premierul Ludovic Orban le-a dat o veste nu tocmai buna persoanelor care lucreaza in cadrul institutiilor statului roman si care urmeaza sa iasa la pensie. Cu o zi in urma, primul ministru a confirmat faptul ca pensia, in cazul acestei categorii aparte, nu va mai putea fi cumulata cu veniturile din salariu. Pensionarii care lucreaza .

Florin Roman (PNL): Concedierile vor incepe cu cei 65.000 de oameni angajati de PSD in administratia centrala. A fost prapad in companiile nationale si societatile comerciale (VIDEO)

Concedierile din sistemul public vor incepe cu cei aproape 65. 000 de oameni angajati de catre PSD in administratia centrala, a anuntat Florin Roman, liderul deputatilor PNL, in direct pe B1 TV, precizand ca.

Intrarile separate in restaurante pentru femei si barbati nu vor mai fi obligatorii in Arabia Saudita

Intrarile separate pentru barbati si femei nu vor fi mai fi obligatorii in restaurantele din Arabia Saudita, a transmis guvernul saudit, relateaza BBC.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )